2021 ápr.
A család felhúzott szemöldökkel fogadta a hírt, hogy én bizony most bacont fogok sütni banánhéjból, noha már egészen hozzászoktak a formabontó konyhai megoldásaimhoz, a különös nevű fűszereimhez és hogy szinte bármilyen hagyományos fogásnak prezentálom a vegán alternatíváját. Igen, ezek szerint a baconnek is létezik. Nem saját ötlet, a dicséret az IKEA-t illeti. Sárdi Barbara írása
2019 dec.
Így karácsonyoznak a kecskeméti gasztronómia jeles szereplői #3: Molnár Éva
Kategória: Gyorsan jót Írta: Sárdi Barbara
Pulai Katalin és Kovács Sándor után Molnár Évával folytatjuk a sort ünnepi gasztrokalandozásunkban. A Veyron Ebédlő és Rendezvényház ügyvezetője mesél nekünk, hogyan éli meg a karácsonyi rendezvények végeláthatatlan sorát, mennyi finomság kerül az asztalra a családi összedolgozásnak hála és természetesen egy receptet is mutat nekünk. Az Arany quinoatabulét mi bevalljuk, már kóstoltuk Éváék prezentálásában és már akkor megfogadtuk, hogy a saját ünnepi menünket ezzel a szuperfinom és szuperegészséges előétellel nyitjuk.
2017 febr.
Egy recept a kilencvenes évekből, de még milyen! Rizskoch felturbózott változatban: krémes rizs, savanykás meggy és kakaó triumvirátusa. Anyukám fedezte fel a receptet egy kilencvenesévekbeli receptújságban, és azóta is része a repertoárjának. Most már az enyémnek is. Nincs vele semmi fakszni, egyszerű alapanyagokból készülő remek desszert, és ennél a receptnél a tejberizs főzése is gyerekjáték.