TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Óriási kecskeméti táborbörze a nyári szünetre

15
2021 márc.

Óriási kecskeméti táborbörze a nyári szünetre

 

Minden szülő és gyerkőc nevében drukkolunk, hogy a nyári szünetre a fránya járvány végre messze elkerüljön minket, és visszatérhessen az életünk a megszokott kerékvágásba. Ennek reményében néhány kecskeméti intézményben már formálódik a nyári táborkínálat, ebből szemezgettünk. Összeállításunkat folyamatosan frissítjük, amint újabb táborlehetőségekről értesülünk.

 

 

Nyári táborok a Leskowsky Hangszergyűjteményben

 

Évről évre elmerülhetnek a gyermekek a különleges hangszerek világában, átélhetik a közös zenélés örömét, akár még maguk is készíthetnek hangszert a Kong a bongó és a Kong a bongó junior táborokban. Idén nyáron további izgalmas programok várják a kicsiket és nagyobbakat a Hangszergyűjteményben: Hájas Réka rajztanár, festőművész különböző festészeti technikákat és grafikai eljárásokat tanít majd, összekapcsolva a képzőművészetet a zenével. Tóth Orsi - aki énekes, pedagógus, drámajáték-vezető és meseterapeuta - a játékok, a zene és a gyermekszínház világába kalauzolja a gyerekeket, némi személyiség- és készségfejlesztéssel megspékelve. Lukácsné Haránt Eszter, a Kecskeméti Táncegyüttes művészeti vezetője, néptáncpedagógus és koreográfus egy igazán mozgalmas tábort tart majd a népi hagyományokra alapozva.

Bővebb információ:

  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Madla Anett: 70/506-3576
  • Facebook-oldal

 

 

Táborok a Hírös Agóra szervezésében

 

A néptánctáborokban a gyerekek a népi hagyományokkal ismerkedhetnek a táncok, játékok, dalok, szokások mentén. A néptánctáborok között a már rutinos néptáncosok és a tapasztalatlan, de lelkes érdeklődők egyaránt találhatnak kedvükre valót. Aki a modern táncokba vagy a balettbe kóstolna bele, az sem fog csalódni.

 

 

Az ismeretterjesztő táborokban unalmas tanulás helyett izgalmas tapasztalatokon keresztül tehetnek szert hasznos, új kompetenciákra a gyerkőcök: kiskuktákká, életmentőkké, csillagászokká, felfedezőkké, régészekké, kincskeresőkké vagy épp fotósokká válhatnak, de megismerkedhetnek a felelős állattartással is.

 

 

A sporttáborokban a legmozgékonyabbak energiáit is garantáltan lekötik majd: lehet például asztaliteniszezni vagy megismerkedni a nanbudo nevű harcművészettel. Az elme tréningje sem marad el: irány a sakk világa!

 

 

Az alkotni vágyóknak a kézműves táborok között érdemes keresgélniük, hiszen lehetőség nyílik különféle kézimunka-technikákat elsajátítani, belekóstolni a grafikába és ősi civilizációk nyomába eredni. A rajzolni, zenélni vagy bábozni szeretők, illetve a filmkészítés rajongói szintén kedvükre művészkedhetnek.

A játékok kimeríthetetlen eszköztára ugyancsak terítékre kerül: ügyességi, gyorsasági, türelemfejlesztő, társas-, vetélkedős játékokon keresztül vezet az út a felhőtlen kacagásig. Kincskeresőket és kalandtáborozókat ugyancsak toboroznak.

A Hírös Agóra az ovisokra, az alsósokra és a felsősökre egyaránt gondolt a táborkínálatával.

A 2021. május 28-ig regisztrált tábori helyekre érvényes a gyereknapi kedvezmény, azaz ha a szülők május 28-ig befizetik a tábor teljes összegét, az előzetesen befizetett regisztrációs díj 50 %-át elengedik.

Részletek

 

 

Az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola - Kecskemét táborai

 

A 10-18 éves korosztály leendő konyhatündérei csodákat fognak alkotni sütés-főzés közben, de természetesen nem marad el a lazulás az OHANA beach-en sem két finom falat között. A főzőcskézős táborok tematikái között található például ismerkedés a különböző nemzetek konyháival, de a cukrásztanoncokat szintén várják egy felejthetetlen gasztrokalandozásra.

Részletek

 

ÖSSZEÁLLÍTÁSUNKAT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK A KÉSŐBBIEKBEN!

 

Tetszett a cikk?

 

Ajánlj másnak is bennünket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449