TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Hangolódj az ünnepre a karácsonyi Fashion Reggelivel!

23
2022 nov.

Hangolódj az ünnepre a karácsonyi Fashion Reggelivel!

 

Veled is megesett már, hogy szó szerint beájultál a karácsonyfa alá? Nem csoda, ha mindenféle elvárásnak próbáltál megfelelni: tökéletes ünnepi dekoráció, tökéletes menü, tökéletes ajándékok, és a tökéletesség utáni hajszában éppen csak magadat felejtetted ki a képletből. Ha tavaly megfogadtad, hogy idén örömforrás legyen számodra a karácsony, akkor íme a remek inspirációs forrás, a Fashion Reggeli. December 3-án a Fashion Reggeli nem fog traktálni fokozott elvárásokkal, hogy tovább hajszold az eszményi karácsony ideáját. Helyette pezsgővel, borral, könyvvel hangolódhatsz az ünnepre, meghallgathatod az író, a borszakértő, a színművész, a stylist és a coach megküzdési stratégiáit az ünnepek és a mindennapok kapcsán. Nevetésben, tanulságokban és buborékban nem lesz hiány!




FASHION REGGELI - Ünnepi készülődés

Időpont: 2022. december 3., szombat, 9.30-11.30

Helyszín: Malom Központ, Kecskemét, Korona u. 2.

A rendezvény ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött!

Részvételi szándékodat jelezd mihamarabb a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen!


A Fashion reggeli vendégei:

  • Szabó Dorottya és Varga-Huszti Máté, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművészei
  • Spáh Dávid író
  • Fehér Anna Luca borszakértő
  • Csernus – Farkas Ágota stylist
  • Andrássy Cintia life, business & párkapcsolati coach

 




Te vagy a legjobb karácsonyi díszlet!

„Ne felejtsd ki magad a karácsonyi örömökből, hiszen a ragyogó mosolyod és a legcsillogóbb ruhád a legpazarabb ünnepi díszlet” – ez  volt Csernus – Farkas Ágota stylist üzenete a tavaly decemberi Fashion Reggelin. Ágota idén is szerethető és alkalmazható módon tálalja az aktuális téli divat gyöngyszemeit. Ha a karácsonyi megjelenésedhez keresel ötleteket, akkor ne hagyd ki ezt az előadást, hiszen olyan alapdarabokat ismertet a stylist szakember, amikkel könnyedén alakíthatsz ki ünnepi szetteket karácsonykor (is).

 

 


Túlélni vagy megélni – ez itt a kérdés?

Fotók, filmek és reklámok tömkelege árasztja magából a nyugodt, szeretetteljes képeket. Fényárban úszó otthonokban boldog emberek nevetgélnek a tökéletes bejglik felett. A kisgyermekkor után nagyjából mindenki tudja, hogy a karácsony legtöbbször nem így telik, inkább kimerült felnőttekkel, veszekedésekkel, sértődésekkel…

Hogyan éljük túl az ünnepet, vita, veszekedés nélkül, és hogyan készüljünk már most a jövő évre?  Andrássy Cintia – life, business és párkapcsolati coach olyan tippekkel készül a Fashion Reggeli közönségének, amikkel extra időhöz juthatsz a mindennapokban.

 

 


Bor, mámor, karácsony Anna módra

"Gyakran főzök borral, néha az ételbe is teszek." Fehér Annának, a Koch Borház üzletvezetőjének védjegye a humor, így garantáltan jól szórakozunk majd az ünnepi borok és a buborékok világában. Annától tippeket kapunk arra, mi lehet az ideális boros ajándék az anyósjelöltnek, vagy milyen bor dukál az ünnepi menü mellé. Kacajban, és buborékban pedig idén sem lesz hiány!  Anna nem csak beszél a finom nedűkről, de kóstolót is hoz magával, szóval érdemes autó nélkül érkezni.

 

 


Kezdd újra!

Spáh Dávid írt már rajzfilmet, tévésorozat-forgatókönyveket, reklámszövegeket, most pedig megjelent az első prózája. Spáh Dávid regényében újra lehet kezdeni az életet. Mindenki feltette már önmagának azt a kérdést, hogy mi lett volna ha…Utólag ostorozzuk magunkat, hogy nem voltunk bátrabbak, vagy nem mondtuk ki, amit ki kellett volna. Spáh Dávid Még egyszer című első regényében ezeket a kérdéseket járja körül

"Spáh Dávid regénye képszerű, olyan, mintha filmkockákon peregnének előttünk az események. Az erős vizuális hatást a szerző a reklámszakmából hozta magával. A kötetnek többféle értelmezése is lehet, egyrészt fejlődéstörténet, felnövéstörténet, de a regény kiindulópontja, és legnagyobb kérdése mégis a kiégés”- így szól a Könyves Magazin kritikája Spáh Dávid könyvéről.

 

 


A művészek karácsonya

A város fényei szép lassan felkerülnek, az első mézeskalácsok az otthonokban kisülnek, a soha véget nem érő ajándékvásárlás megkezdődik. Mindannyian hangolódunk, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház társulatának tagjai, Szabó Dorottya és Varga-Huszti Máté  jelenleg úgy, hogy premierre készül: a 2022/23-as évadban ugyancsak számos kiváló előadás szereplőiként csodálhatjuk őket: Szabó Dorottya már bemutatkozott Kököjsziként (Kököjszi és Bobojsza mesejáték), illetve Claudine-ként (Tombol az erény vígjáték), de vár még rá ezeken felül két jelentős próbafolyamat: A miniszter félrelép, valamint a Luxemburg grófja. Varga-Huszti Máté a Kőszívű musical Palvicz Ottójaként debütált idén, emellett pedig számos alkalommal játszotta már a Kököjszi és Bobojsza mesejáték Andrisát. Ezzel azonban nincs még vége: az évad második felében látható lesz az Utazás a szempillám mögött, a Macbeth, illetve a Luxemburg grófja szereplőjeként.

December 3-án  a színművész pár mesél arról, mekkora a hajtás ilyenkor a teátrumban, mik a “túlélési” stratégiáik, illetve ők maguk hogyan készülnek a karácsonyra. Egy biztos: a színház kedvelt művészeinek nincs könnyű dolguk, amikor karácsonyfa-állításról esik szó, két cicájuk ugyanis előszeretettel hiszi gombolyagnak a kerek díszeket.

 

 

 


Tegyük együtt boldogabbá a kórházban fekvők karácsonyát!

Nincs karácsonyi Fashion Reggeli jótékonyság nélkül. Idén a Bács-Kiskun Megyei Kórház fekvő betegeit, gyerekeket és felnőtteket lephetsz meg a figyelmességeddel, akik a karácsonyt is kórház falain belül töltik!

Mit ajándékozz?

A kórház javaslatai alapján jó választás a

  • csokoládé
  • szaloncukor
  • magazinok
  • könyv
  • apró játékok


Válassz egyet a listáról, és hozd a december 3-i Fashion Reggelire. Az összegyűjtött adományokat a Malom Központ eljuttatja a kórháznak.

 

 


Ki lesz a leg…?

A szervezők minden Fashion Reggelin megválasztják a legstílusosabb hölgy vendéget. Súgunk egy kicsit, ezt a címet annak van esélye elnyerni, aki becsempész egy kis ünnepi csillogást a szettjébe! A díj pedig egy ajándékcsomag, ami biztosan rejt egy könyvet a LIBRI jóvoltából.

De senki sem távozik üres kézzel és korgó gyomorral a Fashion Reggeliről, hiszen az esemény nem csupán a nevében reggeli. A szervezők valóban finom falatokkal várják a hölgyeket, és ha már karácsony és év vége, akkor nem maradhat el a pezsgős koccintás sem. Sőt, még az otthoni lazításról is gondoskodik a Malom Központ és a Koch Borház Kecskemét egy üveg zamatos Koch borral.
 


Nem csak beszélnek róla…

Az életvezetési beszélgetések mellett elmerülhetünk az aktuális trendekben is a Malom Központ üzleteinek köszönhetően. A Bijou Brigitte, a Palladió Cipőbolt és a Libri újdonságaival is megismerkedhetnek a Fashion Reggeli résztvevői. Sőt, a  Herbalife jóvoltából
a kávé modern változatát is megkóstolhatják ,az instant gyógynövényes italt, ami tovább tartó energiát biztosít a karácsony előtti teendőkben.

Ne maradj le!

A rendezvény ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött!
Részvételi szándékodat jelezd mihamarabb a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen!

Ha kíváncsi vagy, milyen volt a tavalyi, karácsonyra hangoló Fashion Reggeli, itt olvashatsz róla.

Utoljára frissítve: szerda, 23 november 2022 10:56
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449