TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Menő koncertekre várják a kecskeméti fiatalokat a Csiperón

07
2021 júl.

Menő koncertekre várják a kecskeméti fiatalokat a Csiperón

 

Kezd visszatérni az élet a városba: dübörgő nyári fesztiválsorozat idén még nem lesz, de már bőven akad hova kimozdulnia kicsiknek, nagyoknak, felnőtteknek. A napokban például a Csiperó Ifjúsági Fesztivál szolgáltat vagány programokat.

 

 

Csiperó Ifjúsági Fesztivál 2021

 

2021. július 6-9.

 

A Csiperó hagyományai szerint számos nemzet ifjúsága bulizik nyaranta együtt és avatják be egymást kultúrájuk legszínesebb szegmenseibe. A "nagytalálkozás" idén online valósul meg: külföldi és magyar csoportok a nagyszínpad helyett online küldték el produkciójukat, amelyből többrészes filmet készítettek a szervezők. A kisfilmeket július 6-tól minden délután 15 órától osztják meg a Facebook-oldalon. A videók később is visszanézhetők. 

 

Élő miniKONCERTEK - Tremoló projekt

A koncertek sem maradnak el idén. Két este - 4 zenekar!

2021. július 8-9-én, csütörtök és péntek este a Csiperó Kecskeméti rezidenciáján, a Kápolna u. 24. udvarán, a Nagy Gesztenyefa alatt élő koncertekkel várják a világzene kedvelőit.

Egy olasz, egy szerbiai és egy magyar zenekar fellépése mellett az európai világzenei színtéren is népszerű #zoord zenekar is fellép.

Az önálló koncertek után pénteken egy igazi jamboree-val zárul a fesztivál, amelyre a zenekarok közös produkcióval készülnek!

A koncertek a jelenlegi szabályozások szerint 18 év felett csak védettségi igazolvánnyal látogathatók.

A programok ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek! 

 

 

Tetszett a cikk?

 

Ajánlj másnak is bennünket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449