TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Nagyon menő programok várnak Kecskeméten, most hétvégén!

15
2021 okt.

Nagyon menő programok várnak Kecskeméten, most hétvégén!

 

Lehet majd időutazni, koncerten tombolni, az egészségünkért tenni, sárkányhajózni vagy klassz dolgokat kreálni.

 

 

 

#Őszi Felnőtt Workshop

 

Helyszín: Decoupage Work Room, Füzes u. 6., fsz. 8.

Időpont: 2021. október 16. 9:00

 

Rengeteg alapanyag várja lakásműhelyemben, hogy felöltöztessük őket a Te képzeleted segítségével. Tanulj új technikákat workshopomon, használj professzionális alapanyagokat segítségemmel. A végeredmény pedig olyan lesz, minta csak egy design shop polcáról emelted volna le.

Részvételi díj: 8000 Ft, jelentkezés itt 

 

 

Nyers Vegán bemutató Ágival

 

Helyszín: HelloVegán, Széchenyi tér 14.

Időpont: 2021. október 16. 10:00

 

Polyák Ági jön el hozzánk a HelloVegánba, és tart bemutatót a nyers vegán életmódról. Elmeséli, hogyan szeretett bele ebbe a táplálkozási módba, életformába, mit adott neki és hogyan engedte el a főtt ételek iránti függőségét. A nyers vegán étkezés a vegán életmód magasabb lépcsője, amivel még többet tehetsz az egészségedért.

 

 

Szezonzáró Sportnap a Szabadidőközpontban

 

Helyszín: Benkó Zoltán Szabadidőközpont, Csabay G. krt. 7.

Időpont: 2021. október 16. 10:00

 

Beköszönt a hűvösebb idő, ezzel együtt egyre rövidebbek a nappalok. Időjárás és a korai sötétedés miatt egyre kevesebb időt tudunk a vizen tölteni, ezért a Szabadidőközpontba szervezett edzéseink végére érünk. Téli alapozó edzések kezdődnek, amellyel már a következő szezon versenyeire készülünk fel. Október 16- ára szervezünk egy úgynevezett "szezonzáró sportnapot”.

Amennyiben az időjárás kedvező lesz: sárkányhajózásra, szabadtéri sétára, futásra invitáljuk az érdeklődőket. A bátrabbak - és biztos úszni tudással rendelkezők - evezhetnek kenuban, kajakban, kipróbálhatják az outriggert is.

Bejárat az uszoda felől. (Parkolás az uszoda parkolójában.)

A program ingyenes.

 

 

Időgép - Fotózás

 

Helyszín: Kecskeméti Pagony, Szabadság tér 2.

Időpont: 2021. október 16., 10:00-13:00

 

Mindenkit érdekel a jövő. Mi ennek egy apró, de annál lényegibb részét tudjuk megmutatni. Több tucat rendezvényen okoztunk örömet azzal a meglepetéssel, hogyan fogunk kinézni akár 50 év múlva is. Mindenki kipróbálhatja, milyen érzés megvilágítva zöld háttér előtt állni és pillanatok alatt éveket öregedni. A meglepődöttség és az öröm eddig még nem maradt el a fényképeket kezünkben tartva. Itt a lehetőség, hogy a Kecskeméti Pagonyban is kipróbáld, milyen leszel sok év múlva.

Az időutazás díja: 1000 Ft/kép

A képeket a helyszínen nyomtatjuk, kis várakozás után haza is vihetitek.

 

 

Mennyit ér egy nő? - Falusi Mariann és a Don Lázi Swingtet koncertje

 

Helyszín: Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ, Deák F. tér 1.

Időpont: 2021. október 16. 19:00

 

Falusi Mariann és a Don Lázi Swingtet koncertje. A koncert kimeríthetetlen témája a NŐ. Olyan dalokat mutatunk be időrendi sorrend­ben, amelyeknek előadói híres énekesnők voltak, akik sokat tettek a nők érvényesülé­séért. Kezdve a nehéz sorsú fekete nőktől a mai világhírű sztárokig. A zenén keresztül egyfajta feminista mozgalmat indítottak a döntően férfiak uralta zeneiparban, egyre több tehetséges női énekes szerzett hírnevet. A koncerten híres külföldi és magyar énekesnők legsikeresebb dalai hangzanak el, mint Ella Fitzgerald, Tina Turner, Cserháti Zsuzsanna.

Jegyár: 3900 Ft, online jegyvásárlás 

 

 

The Biebers

 

Helyszín: Mirage, Kápolna u. 3.

Időpont: 2021. október 16. 19:00

 

A 2012-ben alakult zenekar Puskás Peti vezetésével olyan dalokat tudhat magukénak, mint a Sorry, a Valami mást, a Vár a holnap, melyek a YouTube-on több milliós megtekintésnél járnak.
A fesztiválok és a klubok állandó vendégeiként koncerteznek az ország legkülönbözőbb pontjait, mindemellett készülnek az új dalok és a legextrább koprodukciók. 2019-ben Peti két szóló dallal rukkolt elő, #hellosziaélet és #kétfél címmel, melyeket szintén hallhat a közönség a zenekar bulijain. A 80-as évek világát idéző zenékre nem lehet nem tombolni, a 7 tagú zenekar mindig gondoskodik a jó hangulatról. Gyere el a koncertre és légy te is a Biebers család részese!

Jegyár: elővételben 1990 Ft, a helyszínen 2490 Ft, online jegyvásárlás 

 

 

Kitekintő: Két torony körtúra

 

Helyszín: szegedi Fehér-tó

Időpont: 2021. október 16.

 

Két fehér-tavi kilátót is megtekintünk túránk során, mely így madártávlatból is bemutatja a tórendszert. A túra során jó eséllyel már néhány vonuló darut is láthatunk a területen.

Találkozó: 15:00 óra, Tisza-völgyi Bemutatóház (E5 út; a 158-as km szelvénynél, Szatymaz külterület). Saját gépkocsi szükséges, aki tömegközlekedéssel jön, annak segítünk.

Táv: 3 km, időtartam: 3 óra

Túravezető: Ábrahám Krisztián

Részvételi díj: felnőtt jegy 2000 Ft/fő, kedvezményes jegy 1500 Ft/fő

Információ, jelentkezés: a túravezetőnél: 30/638-0297, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Előzetes: Harry Potter-napok

 

Helyszín: Kecskeméti Pagony, Szabadság tér 2.

Időpont: 2021. október 21-22.

 

Gyertek el, ismerjétek meg az összes Harry Potter-kiadványt és játékot! A teljes sorozatot olvastátok már? Minden kérdésre tudjátok a választ? Tegyétek próbára magatokat, töltsétek ki a Harry Potter-kvízünket! A helyesen válaszolók között ajándékot sorsolunk 22-én zárás előtt. Kíváncsiak vagyunk, miért szeretitek ezt a sorozatot: írjátok le nekünk itt a boltban, és mi megosztjuk az ajánlótokat. Ezen a két napon J. K. Rowling minden könyvére és a Harry Potteres kiadványokra kedvezmény jár. 1 termékre 15%, 2 termékre 20% kedvezmény jár, könyvek és játékok, és ezek vegyítése esetén is. Ugye tudjátok, hogy megjelent J. K. Rowling legújabb könyve, A karácsonyi malac? Most ezt is kedvezménnyel szerezhetitek be! Szeretettel várunk!

 

Tetszett, amit olvastál?

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449