TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Hogy ne csak a karácsonyfa tündököljön: itt a Fashion Reggeli karácsonyi kiadása!

27
2021 nov.

Hogy ne csak a karácsonyfa tündököljön: itt a Fashion Reggeli karácsonyi kiadása!



Veled is megesett már, hogy idegsokkos állapotban, az utolsó pillanatban álltál neki ajándékokat vadászni, lakást dekorálni, és szó szerint megküzdöttél az utolsó pontyért vagy libamájért az üzletekben tolongó, fanatikus tömegben? A kötelező köröket épphogy letudtad, de a ráhangolódás örömforrásai kimaradtak. Szeretnénk megnyugtatni, a Fashion Reggeli nem fog traktálni fokozott elvárásokkal, hogy tovább hajszold a tökéletes karácsony ideáját. Adamik Zsanett segítő szakember stresszkezelési technikái, Fehér Anna borszakértő humorbonbonjai, és persze az általa ajánlott borok és pezsgők segítenek abban, hogy az advent idén tényleg ünnep legyen. A hétvégi koránkelést a Tchibo kávékülönlegességekkel jutalmazza, a szemünket pedig az ajándékötletnek sem utolsó könyvek, kencék, kiegészítők, ruhák és cipők kényeztetik majd szakértő tanácsok társaságában.



FASHION REGGELI: #mindjártkarácsony


2021. december 4., szombat, 9.30

Malom Központ, Malom Mozi, Kecskemét, Korona u. 2.

Facebook esemény

A rendezvény ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött!

Részvételi szándékodat jelezd mihamarabb a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen!

 

 

Kudarc helyett élmény legyen!

Bár a karácsony az egyik legmeghittebb ünnepünk, a nők számára egy maratonfutással felérő feladathalmaz. Advent és karácsony otthon, a nagycsaládban, a munkahelyen, az iskolában, az óvodában, a bölcsödében - sok helyen kell helytállnunk, több ember igényeihez alkalmazkodva. A lakásnak szépnek kell lennie, a nagymama ajándéka még nincs meg, a csúcsdísz eltört, az iskolai vásárra pedig 5 kiló mézeskalácsot kell sütni (minimum).  Adamik Zsanett segítő szakemberrel, a Hello kudarc névvel fémjelzett programjában stresszkezelési technikákról beszélgetünk, hogy a karácsony valóban a meghittségről, szeretetről szóljon, ne pedig a megfelelni akarásról, kimerültségről.

 

 

 

Hogy ne csak a karácsonyfa tündököljön...

Csernus-Farkas Ágota stylist az ünnepi szettekhez ad ötleteket és jó tanácsokat: kiderül, milyen trendekből válogathatsz az idén, és egyáltalán mi az, amiben érdemes gondolkodnod a testalkatod és színtípusod szerint. Ráadásul a 2022-es divatújdonságokból is szemezgetünk majd.


A Fashion Reggelin bemutatkozik a Malom Központ legújabb üzlete, a Pandora. Mészáros Niki üzletvezető bemutatja a márka karácsonyi kollekcióját: a Moments kollekció kreációi a közösen eltöltött időt ünneplik. Az igazán személyes emlékektől a legközelebbi szeretteinkkel közösen töltött ünnep öröméig sok mindent kifejezhetünk a karácsonyi ajándékainkkal, amiket az olyan gondos, kézzel készített részletek, mint például a tűzzománc vagy csillogó kövek tesznek láthatóvá a mindennapokban.


A Fashion Reggeli karácsonyi showroom-jában  a legújabb cipő, ékszer, könyv és bőrápolási termékekkel is találkozhatsz a Bijou Brigitte, a Palladió Cipőbolt, a Libri és az Yves Rocher kínálatából.

 

 

 

Ami nélkül nincs karácsony 1.0


"Gyakran főzök borral, néha az ételbe is teszek." Fehér Annának, a Koch Borház üzletvezetőjének védjegye a humor, így garantáltan jól szórakozunk majd az ünnepi borok és a buborékok világában. Anna nem csak beszél a finom nedűkről, de be is mutat belőlük egy kiváló, fahordóban érlelt Koch pezsgőt, szóval érkezz kocsi nélkül, és tarts velünk az adventi koccintásra!

 

 

Ami nélkül nincs karácsony 2.0...


Minden elolvasott könyv, egy újabb megélt élet! Lehet könyv nélkül karácsonyozni, de szerintünk nem érdemes. A Fashion Reggelin egy újabb könyv mutatkozik be: dr. Veszelszki Ágnes nyelvész, protokollszakértő Illemkalauza - Protokolltanácsok mindennapi és kevésbé mindennapi helyzetekre. Még az egyszerű hétköznapok során is számtalan olyan helyzet adódhat, amikor elbizonytalanodunk, nem tudjuk, hogyan kelthetjük a legjobb benyomást. Ilyenkor lehet nélkülözhetetlen a protokoll ismerete, amely segít, hogy mindig magabiztosak maradhassunk. Ebben a gondosan összeállított kötetben minden kérdésünkre választ kaphatunk, legyen szó egyszerű munkanapról vagy elegáns eseményről. Többek között erről is mesél az eseményen a szerző. A könyv megvásárolható a Libri könyvesboltban!

 

Ki korán kel, annak kávé kell!


Sándor Katalin és Dinnyés Dorina barista élménnyel, és persze finom kávéval varázsol el minket az eseményen a Tchibo és legújabb kávéfőzőgépük jóvoltából.

Meglepetés a résztvevőknek!

A Koch Pincészet egy üveg kiváló borral ajándékozza meg a résztvevőket, hogy tényleg stresszmentes legyen az ünnepi készülődés. A 2019-ben az „Év Bortermelője Magyarországon” címmel kitüntetett Koch Csaba és pincészete nem egyetlen kiváló bor elismeréseként kapta a díjat, hanem több éven át tartó, kiemelkedő teljesítményéért, borainak állandó, kiváló minőségéért, azok hazai és külföldi sikereiért.

 

Ki lesz a legstílusosabb?

A rendezvény végén szokás szerint kiválasztják a legstílusosabb hölgy vendéget, akit a LIBRI ajándékoz meg az olvasás örömével, egy könyv képében.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:

A rendezvény ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött!

Részvételi szándékodat jelezd mihamarabb a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen!

A szervezők ügyelnek a résztvevők biztonságára, ezért a rendezvény létszáma limitált, és az aktuális jogszabályoknak megfelelően kerül megrendezésre, így a maszk viselése kötelező, valamint a rendezvény látogatása védettségi igazolványhoz kötött!

Utoljára frissítve: péntek, 03 december 2021 19:17
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449