TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Ünnepelj az 5 éves kecskeméti Fashion Reggelivel!

26
2022 febr.

Ünnepelj az 5 éves kecskeméti Fashion Reggelivel!



Öt évvel ezelőtt egyszeri eseménynek indult, de szerencsére hagyomány lett a kecskeméti Fashion Reggeliből. A Malom Központ ikonikussá vált női rendezvénye a kerek évforduló alkalmából a #womenpower jegyében zajlik majd. A tavaszvárás és nőnapra hangolódás közben tobzódunk majd a női energiákban és a remek beszélgetésekben, de meglepetésekben sem lesz hiány. Vajon mit visel egy erős nő, és hogyan mutatja meg magát stílusán keresztül? - a születésnapos Fashion Reggelin ebből a különleges nézőpontból tekinthetünk a divatra. Kalandozhatunk a női pénzügyek és a színház világában is, és fény derül arra, hogy mi lesz érték az elkövetkező 10-20 évben, és hol van a helyi közösségek helye ebben a rohanó, digitalizált világban. Már csak egy jó könyv és egy finom bor hiányozhatna ebből a csajos élménycsokorból, de nem lesz hiányérzetünk: egy sikerkönyv szerző és egy borszakértő is csatlakozik a csapathoz. Csajos, értékes és érdekes születésnapi program!

 

 



FASHION REGGELI: #womenpower


Időpont: 2022. március 5., szombat, 9.30-11.30

Helyszín: Malom Központ, Malom Mozi

  • A rendezvény ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött!
  • Részvételi szándékodat jelezd mihamarabb a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen!
  • Covid infó: a szervezők ügyelnek a résztvevők biztonságra, ezért a rendezvény létszáma limitált, és az aktuális jogszabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.



Meghívott vendégek:

  • Csatos Erika pénzügyi tanácsadó
  • Csernus – Farkas Ágota stylist
  • Fehér Anna Luca bortechnológus
  • Járai Máté színész
  • Märcz Fruzsi színésznő
  • Mörk Eleonóra író
  • Pajkó Andrea vállalkozónői lelkesítő

 


Ki lesz a legstílusosabb hölgy?

A rendezvény végén szokás szerint kiválasztják a legstílusosabb hölgy vendéget, most egy kis csavarral: a címet és az értékes ajándékot az nyeri el, aki legkreatívabban beépíti szettjébe az év színét, a very perit. Legyetek kreatívak, vagy nézzetek szét Az Agotastyle Facebook oldalán!

 

 

Tavaszi divattrendek a Fashion Reggelin

Lesd meg a legújabb cipő, ékszer, könyv és bőrápolási újonságokat a Bijou Brigitte, a DEICHMANN, a Libri és az Yves Rocher jóvoltából.

 

 

A női erő színekbe rejtve

Milyen az erős nő? Mit visel, és hogyan mutatja meg magát? Csernus-Farkas Ágota stylist segítségével járjuk körbe a témát a közelgő nőnap alkalmából. Ágota nemcsak stylistként, hanem színtanácsadóként is remek tanácsokkal szolgál, hogy mely színek hatnak rád üdítően, amivel erősebbnek, frissebbnek érezheted magad.

 

 

Hármas szerepeben: Märcz Fruzsina színésznő

Függetlenség, határozottság, nőiesség, erő. Csupa olyan tulajdonság, ami tökéletesen jellemzi a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház közkedvelt színművésznőjét, Märcz Fruzsinát, aki nem csupán a magánéletben, de színházi szerepeiben is gyakran ölti magára az önálló, erős nő szerepét. Március 5-én velünk is megosztja gondolatait arról, hogyan áll helyt a hétköznapokban anyaként és nőként, valamint hogyan illeszkedik bele az életébe a színházi világ.

 

 

Lásd rózsaszínben a világot!

Fehér Anna bortechnológus a Koch Borház vezetője lehengerlő stílusával visszatérő vendége a Fashion Reggelin. Anna beavat minket a tavasz bortrendekbe, és megtudhatod, kerül-e rózsaszirom a roséba, és melyik borkoktél lesz az idei szezon sztárja!

 

 


Színház az egész világ? Járai Máté színész  

Máté országosan elismert, szakmailag és magánéletileg is rendkívül sokoldalú személyiség, aki egy évvel ezelőtt érkezett a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház társulatához. Gyorsan megtapasztalta az itteni közönség őszinte szeretetét. Máté mesél arról, hogy egyezteti össze műsorvezetői, sorozatszínészi, illetve egyéb színházi tevékenységeit, valamint miképpen menedzseli emellett élete legfontosabb területeit.

 



Nincs tabu: beszéljünk a női pénzügyekről!

Csatos Erika pénzügyi mentornak szívügye a nők pénzügyi edukációja. Erika a gyakorlatban azonnal alkalmazható pénzügy tippekkel készül: hogyan foghatod meg az elguruló forintokat? Akciók: áldás vagy átok? - hogyan használd ki őket tudatosan? Milyen jó stratégákat kövess, hogy megújuljon a tavaszi ruhatárad és persze a szíved-lelked, de azért pénzügyi tartalékod is maradjon a nap végére? Miért vedd már fiatalon kézbe a pénzügyeid irányítását?

 

 

 


Nőiségünk krónikása - Mörk Leonóra író

Eleonóra újságíró, aki a szakmai életét olyan nagy női magazinok szerkesztőségében töltötte, mint az Elle és a Nők Lapja. Az utóbbi időben viszont egyre inkább a könyvei kerülnek előtérbe. Eddig 9 regénye jelent meg, most írja a tizediket, ami nyár elején fog megjelenni a könyvhétre. Legismertebb könyvei elérhetőek és megvásárolhatóak lesznek a Fashion reggelin, amit az írónő szívesen dedikál is.

 

Éld az életet!

A XXI. században, bizony már nem egyszerű megállni egy pillanatra és élvezni az életet a felgyorsult világ és a digitalizáció korában.  Lassan olyan életet élünk, mint az ikonikus amerikai rajzfilmsorozatban, a Jetson családban: az internetes vásárlást, online meetinget és digitális oktatást már kipipálhatjuk, de Jetsonék lebegő háza és a repülő autó még várat magára, egyelőre. Mi lesz érték az elkövetkező 10-20 évben, és hol van a közösségek helye ebben? A #womenpower kapcsán jövőképről és kecskeméti közösségi élményekről is beszélgetünk majd Pajkó Andreával, aki papírforma szerint vállalkozásfejlesztési közgazdász, a gyakorlatban legtöbben vállalkozónői lelkesítőként, és kecskeméti életérzést boncolgató magazinalapítóként gondolnak rá.

Utoljára frissítve: vasárnap, 27 február 2022 19:41
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449