TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Somogyi Tímea Anna: Szeresd a nőt, és hajrá nők a nőkért!

08
2022 márc.

Somogyi Tímea Anna: Szeresd a nőt, és hajrá nők a nőkért!

Somogyi Tímea Anna: Szeresd a nőt, és hajrá nők a nőkért! Fotó: Petróczi Réka


Mindig hálás vagyok azért, mert nő lehetek, pedig nem is egyszerűnek mondható az  esetem.  Hosszú évek szorgalmas önpusztító munkája kellett ahhoz, hogy az egyik mélységes pillanatban jöjjek rá: akár szerethetném is azt, aki vagyok.  Hiszen aki szívünknek kedves, azzal törődünk igazán. Ne tévesszen meg senkit a rózsaszín felhő, semmi nem lett könnyebb azóta sem, de ami van, azt nagyon szeretem és javaslom neked is: szeresd a nőt!



Minden állapotunkban nők vagyunk, kislányként és nagymama korban, soványan, gömbölyűen, párosan, egyedül, fáradtan, pihenten, jómódban és nehézségek között. Ez jár némi kockázattal olykor, de egy csomó lehetőséget rejt magában. A férfiak természetesen soha nem fognak megérteni minket, és soha nem vallanánk be, hogy gyakran előfordul, hogy mi sem értjük magunkat.  De nagyon jól esik, hogy gondolnak ránk nőnapon is, köszönjük!

 

 



Eredetileg plus size nőnapi kampányt terveztünk az adománybolt javára, aztán szembejöttek velünk a saját korlátaink.  Amikor felmerült, hogy bemutatjuk magunkon a ruhákat, első gondolatainkban szembetaláltuk magunkat azzal, hogy talán szégyellnünk kellene a kerekded idomainkat. Szakmájukban elismert, sikeres nőknek megfordult a fejében, hogy a  képeken ne legyen rajta a fejünk, vagy hogy jó lenne egy hét alatt ötven kilót leadni, bár mint kiderült,  nem a szél hordta össze azokat a fránya plusz kilókat.

Végül egy nagyon vidám megbeszélést és fotózást sikerült összehoznunk. Nem vagyunk profi modellek és nádszálkarcsúak, de ez nem akadályozott meg közülünk senkit abban, hogy jó ügyek mellé álljon.

 

Nők a nőkért hajrá!

Minden nő szeretne jól öltözni, de van aki nem engedheti meg magának, hogy  szép és jó minőségű ruhákat vegyen. Többek között ezért dolgozunk mi, a Védőháló Karitatív Közhasznú Egyesület és Adománybolt: nálunk alacsony áron is lehet valaki jól öltözött. Ez nem csak támogatást jelent, hanem örömöt, önbizalmat és magabiztosságot. Minden nap látom, hogy boldoggá teszünk nőket az adománybolt ruháival, cipőivel, kiegészítőivel: belenéznek a tükörbe, és csodát látnak, mert szegénységtől függetlenül mindenkiben ott él a vágy, hogy nőies és stílusos legyen.

Nőnapi figyelemfelkeltő akciónk kapcsán arra kérünk, hogy feleslegessé vált, jó állapotú ruháidat, alkalmit vagy hétköznapit, kisméretűt vagy plus size darabokat  juttasd el a Védőháló Karitatív Adományboltba, és ajándékozz nőiességet!

Minden alkalom jó, ami arra ad okot, hogy jól érezd magad !

Köszönöm a figyelemfelkeltő akciónk nagyköveteinek, hogy vállalták a tökéletes tökéletlenségeiket a fotózáson, és arcukat, nevüket adják az ügyünk népszerűsítéséhez:

Fotógaléria:

  • Fehér Anna Luca, a Koch Borház Kecskemét üzletvezetője
  • Óváriné Bakó Mária, a a Védőháló Karitatív Közhasznú Egyesület és Adománybolt vezetőségi tagja, az Őszikék Idősgondozó Szolgálat vezetője
  • Pajkó Andrea, a Trendalelke Vállalkozónői Közösség vezetője és a Trendalelke Magazin alapító-főszerkesztője
  • Pázmány Patrícia, a Nefrit Stílus tulajdonosa

 

 


Külön köszönet a szépítészek csapatának, akiknek fantasztikus munkája nélkül a nőnapi kampányunk nem jöhetett volna létre:

 

Boldog nőnapot!

 

       

 

Somogyi Tímea Anna

szociológus, 7 gyermekes édesanya, a Védőháló Karitatív Közhasznú Egyesület és Adománybolt vezetője

 


Védőháló Karitatív Közhasznú Egyesület és Adománybolt

Facebook oldal itt

Adománybolt címe: Kecskemét, Zápolya u. 8.

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 9.00-17.00, szombaton 9.00-12.00

 

Utoljára frissítve: kedd, 08 március 2022 10:40
Értékelés:
(4 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449