TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Kiürült a kecskeméti vasútállomás Rotary Tékája, várják a neked már feleslegessé vált olvasmányokat

13
2022 júl.

Kiürült a kecskeméti vasútállomás Rotary Tékája, várják a neked már feleslegessé vált olvasmányokat


Kiürült a kecskeméti MÁV főpályaudvar kultúr várójában lévő Rotary Téka, ismét utánpótlásra vár: minden ideszánt olvasmányt szívesen fogad a kezdeményezést életre hívó Rotary Club Kecskemét. Önkénteseik 2019-ben könyvespolcot telepítettek a váróba, hogy a várakozó utasoknak legyen mivel múlatni az időt. Bárki leemelheti a számára megtetsző könyvet, átlapozhatja, és ha néhány oldal után máris úgy érzi, nem tudja letenni, akkor elviheti magával. Az ingyenes, nyílt könyvtárhoz bárki hozzájárulhat egy-egy lapozgatnivalóval, amire most nagy szükség is van, hiszen a polcok jelenleg üresek az olvasó utazóközönségnek hála.


 
Az immár több mint száztíz éve létező és aktívan cselekvő jószolgálati világszervezet, a Rotary International kötelékében 20 éve vesz részt önálló munkájával a Rotary Club Kecskemét.

A ROTARY TÉKA célja, hogy a könyvekhez ingyen, mindenféle regisztráció nélkül, bárki és bármikor hozzáférhessen. A már kiolvasott, megunt könyveiket pedig a könyvespolc segítségével elcserélhetik az utasok, hisz aligha történhet jobb egy otthon porosodó könyvvel, mint hogy új gazdára talál!

Akik útravalóként választanak maguknak olvasmányt, bátran tehetik: a szervezők remélik, hogy olvasás után visszakerül a mű vagy új könyv kerül viszonzásképp a polcra.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 13 július 2022 11:42
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449