TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Plakáttervezőkké válhatnak a kecskeméti diákok

21
2021 jan.

Plakáttervezőkké válhatnak a kecskeméti diákok



Plakáttervező pályázattal emlékeznek Jókai Mór születésének 196. évfordulójára, a Magyar Széppróza Napja alkalmából a Hírös Agóra Ifjúsági Otthon szervezésében. Kecskeméti és a város környéki 7-9. osztályos és 10-12. osztályos diákok jelentkezését várják.

 

Harmadik éve ünnepeljük a Magyar Széppróza Napját február 18-án, Jókai Mór (1825-1904) születésnapján. Az író a Hétköznapok c. első regényének élményanyagát kecskeméti joghallgatóként gyűjtötte városunkban. A pályázat azonban egyik legismertebb művéhez, A kőszívű ember fiai c. regényhez kapcsolódik.



Feladat: Plakátterv készítése Jókai Mór: A kőszívű ember fiai c. regényének képzeletbeli színpadi- vagy filmadaptációjához

Pályázati feltételek:

Technika: kollázs, montázs vagy számítógépes grafika

Egy pályázó max. 2 pályamunkát küldhet be e-mailen keresztül, befotózva jpeg formátumban: eredeti jpeg fájlméret legyen, de a hosszabbik oldala min. érje el a 2500 pixelt. (A pályamunkákat az e-mailhez kell csatolni, más fájlküldő rendszeren keresztül érkező képeket nem áll módjukban a szervezőknek fogadni.)

Hozzájáruló nyilatkozat letölthető innen.

Beküldéskor kerüljön feltüntetésre: a pályamunka címe, a pályázó neve, osztálya, iskolája, a felkészítő tanár neve.

Beküldési határidő: 2021. február 15-ig az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Eredményhirdetés: 2021. február 19-én, pénteken 15 órakor (A vírushelyzet alakulása szerint személyes vagy online formában)

Információ: Csizmadia Ilona (tel.: 20/915-48-00,  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Tetszett a cikk?

 

Ajánlj másnak is bennünket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utoljára frissítve: csütörtök, 21 január 2021 10:15
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449