TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Megjelent a Mélymerülés Utcalap idei első száma

11
2021 márc.

Megjelent a Mélymerülés Utcalap idei első száma

 

A 2020 elején indult Mélymerülés Utcalap második évfolyamának első száma e napokban jelent meg, az elhúzódott veszélyhelyzet miatt ismét online változatban. Az immár megszokott fejléc alatt jellegzetes tördeléssel és arculati elemekkel 12 szerző 16 alkotása szerepel az elektronikusan lapozható 8 színes oldalon.

 

A szépirodalmi rovatot Ballai József, Bodolai László, Galló Ágnes, Gubcsi Lajos, Hajnal Éva és Ulrich Gábor jegyzi, míg a képzőművészeti anyagot Gyenes Kata, Horkay István, Kazi Roland, Király Gábor, Kiss Katalin és az előző szám ifjú kedvezményezettje: Pongó Milán adta át önzetlenül ingyenes közlésre.

E lapszámhoz továbbra is a kiadást vállaló karitatív egyesület, a Védőháló weboldalán nyitott adomány-felületen lehet hozzájutni, míg a múlt évi négy lapszám ingyenesen letölthető.

 

 

 

A civil művészeti magazin szerkesztősége, szerzői és barátaik ez alkalommal a fogyatékkal élő gyermekek és fiatalok nevelésének, gondozásának, társadalmi beilleszkedésének segítésére alakult és immár negyed százada Kecskeméten működő Mosolygó Szemekért Alapítvány céljaihoz járulnak az adományozók remélt támogatásával.

További támogatás a következő bankszámlára is utalható: Védőháló Karitatív Adománybolt Kft. OTP Bank: 11732002-23536827. Közlemény: adomány a Mosolygó Szemekért Alapítvány javára.

 

 

Tetszett a cikk?

 

Ajánlj másnak is bennünket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449