TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Otthonról élhetjük újra Nyilas Misi kalandjait

16
2021 ápr.

Otthonról élhetjük újra Nyilas Misi kalandjait

 

A Kecskeméti Nemzeti Színház 2020 októberében mutatta be Móricz Zsigmond kedvelt művének színpadi adaptációját. A Légy jó mindhalálig musical formájában kelt életre Kecskeméten. Mi még szerencsések voltunk, és láthattuk ősszel Nyilas Misi tanulságos történetét, gyermektársaival és a felnőttekkel vívott csatáját. Alig várjuk, hogy újra hallhassuk az olyan fülbemászó dalokat, mint például "Az élet szép" vagy a "Ne akarj te felnőtt lenni". Most itt a remek alkalom: a színház online közvetíti a musicalt több időpontban.

 

 

Légy jó mindhalálig - online

 

Időpontok:

  • 2021. április 20., 19:00
  • 2021. április 23., 19:00
  • 2021. április 25., 17:00

 

Nyilas Misi története mindig aktuális volt és lesz, míg a dalok, melyek a Kocsák Tibor és Miklós Tibor nevéhez fűződő zenés változatban felcsendülnek, örökzöld slágerekké váltak már. A „Légy jó mindhalálig” létrehozása egy színházban mindig nagyobb ünnep, mint bármely más zenés produkció bemutatása, mert amellett, hogy ilyenkor gyermekekkel telik meg a színpad és a nézőtér is, ez a mű igazi hungarikum. Fontos továbbá egy színház életében, hogy minden korosztályt és társadalmi réteget meg tudjon szólítani, de nagyon kevés lehetőség adódik arra, hogy ez egyetlen előadáson belül jöjjön létre, ebben is kuriózumnak számít ez a musical.

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház Nagy Viktor rendezőt választotta ki a feladatra, hogy 27 év után a közönség újra láthassa a magyar irodalom egyik legfényesebb gyöngyszemét a Nagyszínpadon.

 

Jegyárak:

  • Egyéni jegy: 2 900 Ft
  • Családi jegy (korlátlan): 4 900 Ft
  • Támogatói jegy I.: 6 000 Ft
  • Támogatói jegy II.: 10 000 Ft

 

Jegyvásárlás itt!

A megvásárolt jegyekkel a feltüntetett időpontoktól számított egy napon belül bármikor megtekinthető az előadás.

 

A teátrum a Facebook-oldalán azt írja, jelen előadások függetlenek a 2020/2021-es évadra váltott bérletektől és jegyektől, a megvásárolt bérletek tulajdonosait a színház újranyitását követően fogják kárpótolni.

 

 

Tetszett a cikk?

 

Ajánlj másnak is bennünket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449