TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Visszatért a kedvenc szombati csajos programunk, a Fashion Reggeli

01
2021 júl.

Visszatért a kedvenc szombati csajos programunk, a Fashion Reggeli

Fotó: Bujdosó Tibor Fotó: Bujdosó Tibor

 

Még egy kisrepülőről is biztosan feltűnő jelenség volt a Fashion Reggeli, Kecskemét egyik legkedveltebb női eseménye: egy csapat mosolygós, a nyár minden színébe öltözött hölgytársaság a pazar panorámateraszon. Ott lenni pedig maga volt a tökéletes ráhangolódás a hétvégére és a nyárra! Ha lemaradtál, tarts velünk, és elmeséljük, milyen volt!

 

A szombati Fashion Reggelin újra elővehettük a csajos énünket: az otthoni szaladgálós helyett végre előbújhatott a szekrényben árválkodó sikkesebb ruhánk. Ahogyan az lenni szokott a Malom Központ rendezvényén, kellemes társaságban töltöttük a délelőttöt rég nem látott kedves ismerősökkel, barátnőkkel, rengeteg női csacsogással, az aktuális témák kivesézésével és persze nagy dózis divattal.

 

 

Újdonság a Fashion Reggelin, hogy ezentúl a meghívottak között helyet foglal egy-egy ismert kecskeméti, aki életútjáról, hivatásáról mesél. A Hírös Kecskeméti Hölgyek első vendége Hajdú Melinda volt. A színművésznő eredetileg miskolci származású, de jó néhány éve tapsolhatunk neki a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban. Melindából árad a nőiesség és a kiegyensúlyozottság, ami persze sok önismereti munka eredménye, hiszen egyáltalán nem könnyű helyt állnia a színpadon, miközben a színházon kívül a rohanó kisgyerekes anyukák hektikus életét éli. Mint mondja, a színészet remek önismereti utazás, s egyben egy folyamatos tanulást jelentő hivatás is. Már egészen kicsi lányként tudta, hogy ez lesz az útja, óvodás korban már előszeretettel szavalt, énekelt és táncolt. Bár szülei szerették volna, ha civil szakmát választ magának, végül kitartott álma mellett. Noha zenés színész szakon végzett, a mélyebb, zsigerig hatoló darabokban szeret leginkább szerepelni, mert jó érzésekkel tölti el, ha sikerül valakit megérintenie a játékával.

Hajdú Melindát a nyár folyamán a Woody Allen filmje nyomán készült Férjek és feleségek című színdarabban láthatja a kecskeméti közönség. Emellett - habár elsősorban színházi szerepeire koncentrál - egy friss tévéfilmben is szerepelt: a Csoportterápia című zenés vígjátékban.

 

 

A tökéletes nyári megjelenésünkhöz több frontról is remek tippeket kaptunk. Medgyesi Zsófi, a Tally Weijl hálózatvezetője megnyugtatott minket, nem gond, sőt kimondottan sikkes, ha ezen a nyáron engedünk a kényelmi szempontoknak. Nagy trend lett ugyanis a biciklisnadrág, de a bő szárú fazonok és a kreatív helyeken kivágott felsők ugyancsak jó szolgálatot tesznek majd a hőségben. Nagy örömünkre a batikolt ruhákkal sem lövünk mellé ebben a szezonban - bennünk nosztalgikus érzéseket keltettek ezek a minták, hiszen gyerekkorunk nagy slágere volt a nyári táborokban vagy akár otthon is egyedi batikolt rucikat készíteni.

 

 

Ha már a dögös nyári szettjeinket beszereztük, jöhet hozzá egy vagány hajfonat és a kedvenc színű körömlakkunk! Sörös Loretta, a Braid me and more hajfonó fenoménje és kolléganői garantáltan valóra váltják álmaid frizuráját. Loretta kiemelte, mennyire hódít a fonatokban a glitterszál, amely annak ellenére sem roncsolja a hajat, hogy akár több hónapig is a hajunkban marad. Forgács Cinti, a Nail & Go üzletvezetője pedig elárulta, az idei nyár jelszava körmök terén: a színkavalkád. Akár a nude, akár a neon színek passzolnak hozzád, mindkettővel divatos leszel.

Vaszi Krisztina, az Aesthetica tanácsadója minden nő álmáról beszélt részletesen: lézeres szőrtelenítési módszerükkel egyszer és mindekorra letudhatjuk a nem kívánatos szőrszálakkal szemben vívott folyamatos, ádáz harcunkat. A kezelésről személyes tapasztalatunk is van: abszolút elégedettek vagyunk vele, már kicsit bánjuk is, hogy nem vágtunk bele hamarabb. A szőrgyilkolás mellett az Aesthetica kecskeméti szalonja endokrinológiai tanácsadással is foglalkozik, ilyen problémákkal szintén fordulhatunk tehát hozzájuk.

 

 

Tudjuk, hogy a nyári tökéletes megjelenés elengedhetetlen komponense még mindig a szépen lebarnult bőr, és fanyalgunk, ha az évszak közepén is még “irodabarnák” vagyunk, de nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy a barnulás a bőr védekező mechanizmusa! A megfelelő napfényvédelemről a Bioderma és Esthederm divízió képviseletében Lázár Judit sales manager és tréner, valamint Himer Angéla kereskedelmi vezető okosították a résztvevőket. Felhívták a figyelmet arra, hogy a túlzásba vitt napozás, illetve a fényvédő kozmetikumok mellőzése nemcsak öregíti, tehát esztétikai értelemben veszélyezteti a bőrt, hanem komoly betegségeket, akár bőrrákot is okozhat. Épp ezért mindenkit arra kértek, legyen a napi rutin része a fényvédelem, az arctisztítás és a hidratálás után semmiképp ne hagyjuk ki a következő lépést, a fényvédő krém használatát. Eloszlattak egy tévhitet is, miszerint a barnulást akadályozzák ezek a készítmények. Ugyanakkor hangsúlyozták, mindenképp törekedjünk rá, hogy fokozatosan érjük el a kívánt tónust!

 

 

A barnulásra gondolva valószínűleg a legtöbben már vizionálják is magukat egy kellemes tengerparti napágyon, a kedvenc bikinijükben, koktéllal a kezükben. Noha idén még jócskán érezteti hatását a vírus az utazásszervezés terén, azért már szerencsére egyre inkább bővül a lehetőségek tárháza. Erről informált Somlai Krisztina az IBUSZ képviseletében. Az utazási irodában azért fáradoznak, hogy folyamatosan naprakész információkkal tudják ellátni a turistákat, hiszen valljuk be, átlagemberként egyre kuszábbnak tűnnek az utazással kapcsolatos szabályok - mely országokba mehetünk, jó-e a magyar oltási igazolvány, melyik oltással hova utazhatunk, kell-e teszt, karantén, milyen papírok kitöltése szükséges, stb. Tapasztalataik alapján bátran javasolják a szomszédos és az Európához közeli országokat, de tartalmas belföldi nyaralásokat ugyancsak szép számmal tudnak ajánlani.

 

 

A nagy beszélgetések közben a bevállalósak frissítő koktélt, a még munkába igyekvők mennyei limonádét kortyolhattak, és ha már reggeli, természetesen a nyári ízbomba sem maradhatott el: a jól bevált dekoratív szendvicsek mellett dinnyemix kényeztette az ízlelőbimbóinkat.

 

 

Hogy maximálisan ellazuljanak a hölgyek, arról Jóka Alexandra gondoskodott: Hawaii Lomi Lomi masszázst próbálhattak ki a résztvevők. Alexandra áramló és kényeztető mozdulatai között olyannyira feltöltődtek testi és lelki síkon egyaránt, hogy a masszázságyról mindannyian teljes flow-ban keltek fel. Kisimult vonásaik és jóleső hümmögésük többet mondott minden szónál.

Hálásan köszönjük a Malom Központ marketing event managerének, Kisné Mándity Dórinak és Molnár-Kovács Kata műsorvezetőnek, hogy ilyen klassz, családias hangulattal indíthattuk a nyarat! Idén a járványhelyzet miatt a júniusi volt az első Fashion Reggeli, ám szerencsére a következőre nem sokat kell várnunk: augusztus 28-án ismét találkozunk a Malom Központ panorámateraszán.

 

Ott voltál? Keresd meg magad a fotókon!

Fotó: Bujdosó Tibor

 

Tetszett a cikk?

 

Ajánlj másnak is bennünket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utoljára frissítve: csütörtök, 01 július 2021 13:28
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449