TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ 3000 Ft egy kecskeméti bántalmazott és reménytelenségben élő nő életéért. Segítesz?

18
2022 nov.

3000 Ft egy kecskeméti bántalmazott és reménytelenségben élő nő életéért. Segítesz?

 

M. történetének kezdete sajnos tipikus, durván elhanyagoló, bántalmazó családban nőtt fel, ahonnan rossz házasságba menekült. A házasságból egy gyönyörű kislánnyal és egy szörnyű adóssággal tudott kilépni. Adóstárs volt a férje svájci frankos hitelében. A férj nem fizetett, a házukat elvitte a végrehajtó és a követeléseket hiába fizeti, az adósság rendezése beláthatatlanul messze van. Addig bármennyit is dolgozzon, bármennyit is keressen, nem kaphat többet kézhez 140,000 Ft-nál. Ennyiből fizeti az albérletüket, a rezsijüket, a tanulmányaikat, az étkezésüket és mindent, ami egy két fős kis család túléléséhez kell.„M. egy csodálatos kecskeméti nő, elképesztően nehéz múlttal. Bár mindent megtesz a talpon maradásért, tanul, fejlődik, keményen dolgozik nemcsak a munka világában, hanem a belső világán is, de olyan teher nehezedik rá, amivel egyedül nem bír el, ami félő, lassan felemészti” – meséli Leskovics-Ortelli Andrea tanácsadó szakpszichológus, aki évek óta segíti a bajba jutott hölgyet.„Bár elmagyarázta, felfogni is képtelen vagyok, hogyan csinálja. A nehézségek ellenére képes mosolyogni, a következő lépésre koncentrálni, egyedülálló anyaként a gyermekét iskoláztatni, magát fenntartani, új szakmát elsajátítani és abban egyre sikeresebbnek lenni. Tanul kiállni magáért, feldolgozni a feldolgozhatatlan bántalmazásokat és megaláztatásokat, amit el kellett szenvednie. Ő egy csodanő, aki megérdemli a csodát – hangsúlyozza a pszichológus.

És ez a csoda bekopogtatott az ajtaján. Egy újabb válság kellett hozzá, hogy a végrehajtó tegyen egy ajánlatot. Ha befizeti a tartozása 10%-át, november 30-ig, elengedik a fennmaradó összeget és életében először szabad lehet.

3 millió forint. Ennyibe kerül a szabadság.

 

„Ha lenne ennyi pénzem, nekiadnám. Sajnos nincs, valami másom viszont van. Vannak ismerőseim, akik M. ügye mellé állnak és segítenek”

Leskovics-Ortelli Andrea hívására elsőre igent mondott az Együtt a Kecskeméti Családokért Közhasznú Alapítvány,  és segít a gyűjtésben hogy ez a Csodanő végre szabad legyen!

Az idő rövid, kevesebb, mint 2 hét van megtalálni ezer embert, aki segít 3000 Ft-tal.


Te lennél egy ebből az ezerből?

Hozzájárulnál M. szabadulásához? Pénzadományodat juttasd el az alapítvány számlájára:

Együtt a Kecskeméti Családokért Közhasznú Alapítvány
11732002-20410229
Közlemény: Szabadulás

Persze utalhatsz többet is, mint 3000 Ft, ha megteheted, hogy minél hamarabb valóság legyen a reményteljes élet M. számára.

 

Segíthetsz azzal is, ha megosztod ezt a bejegyzést, hogy minél több emberhez eljusson!

Légy az, aki segít egy csodás nőnek, hogy végre szabad lehessen!

Értékelés:
(17 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449