TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek

04
2021 ápr.

 

Idén úgy döntöttem, a kávéról mondok le a böjti időszakban. Először elhatároztam, hogy naplót is vezetek, mint Robinson, de aztán rájöttem, hogy ezzel csak gyötörném magam, újra és újra emlékeztetve kávéra szomjazó ízlelőbimbóim és agysejtjeim, mitől fosztom meg őket. Végül abban maradtam magammal, hogy inkább majd utólag foglalom össze tapasztalataim. Íme. Sárdi Barbara írása

04
2021 márc.


Csokoládés álom vagy rózsaolajos aromaterápia? Te választasz! Nőnap alkalmából Jóka Alexandra lomi-lomi masszőr jóvoltából két-két barátnőt lepünk meg a Hawaii szigetekről származó, több évezredes ősi gyógyító masszázzsal. Elfáradtál a mindennapi rohanásban? Pihenésre, feltöltődésre vágysz? Szeretnél könnyíteni a fizikai test fájdalmain? A különleges, olajos technikával végezett masszázs során tetőtől-talpig áramló mozdulatok követik a test vonalait, ami testi, lelki, szellemi felfrissülést, megnyugvást eredményez.

24
2021 febr.

 

Jól öltözött harmincas nő huppan le velem szemben a rendelőben, nevezzük most Krisztinek. Határozottan kezd, még az ilyenkor szokásos ismerkedő, bemelegítő kérdéseimet is el kell napolnom, annyira hirtelen bukik ki belőle az ok, ami miatt megkeresett. A harmadik hosszabb kapcsolatának vetett épp véget, és mostanra unt bele abba, hogy folyamatosan ugyanolyan pasikat fog ki. Gebei Sándor vendégszerzőnk írása.

28
2020 dec.

 

Hogy indult a heted a karácsony után? Dolgozol már? Vagy még pihensz?

21
2020 dec.

 

Veletek milyen karácsonyi malőrök estek már meg?

14
2020 dec.

 

Imádjuk, hogy ennyire dívik gasztroajándékokkal meglepni a szeretteinket karácsonykor! Stílusossá is teheted Vincze Iza kecskeméti grafikus, csomagolástervező hangulatos címkéivel, amit készítettél: ezekkel gyönyörűen dekorálhatod a legegyszerűbb üveget is. Ha nem gasztoajándékban gondolkozol, akkor is feldobhatod a csomagolást egyedi kísérőkártyákkal!

14
2020 dec.

 

Lassuljunk be mi is kicsit a télen!

07
2020 dec.

 

Ha valakinek nem hozott volna a Mikulás semmit... :D

30
2020 nov.

 

Kezdődik a karácsony előtti rohanás. Vagy már javában benne is vagyunk? A lényeg, hogy próbáljatok nem beleőrülni, multitaskingoljatok keveset! 

16
2020 nov.

 

Legalábbis sokan élnek ezzel a meggyőződéssel. :)

1. oldal / 38

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449