TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Kecskemét legújabb szenzációja: 80 méter hosszú ugróiskola

17
2021 jún.

Kecskemét legújabb szenzációja: 80 méter hosszú ugróiskola

 

A Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola előtti járda menő ugróiskolává változott. Irány kipróbálni!

 

 

 

Bulyovcsity Gabriella kecskeméti építész-belsőépítész és kolléganője, akinek gyermeke a Lánchíd Iskolába jár, egy igazán vagány ötlettel álltak elő: végtelennek tűnő ugróiskolát álmodtak meg az iskola előtti járdára. Valójában több is ez mint hagyományos ugróiskola, hol kígyó tekereg a gyerekek lába alatt, hol egy katica szárnya repít tovább a következő feladatra, közben a koordináció és koncentráció garantáltan fejlődik.

A téma a környezetvédelem - a kezdeményezés támogatója, a TERMOSTAR Kft. pályázatára ehhez kapcsolódó rajzokat vártak a kreatív gyerkőcöktől.

 

 

"Volt egy előzetes koncepció, amibe aztán beillesztettük a gyermekek rajzait. Voltak, akik egész ugróiskolákat rajzoltak, mások apró részleteket dolgoztak ki, majd a Kandó Kálmán Technikum képző- és iparművész szakosz diákjai tevékenyen kivették a részüket a megvalósításból. A mi dolgunk volt, hogy a gyermekek lépéshosszát figyelembe véve megtervezzük a teljes játékteret" - magyarázta Bulyovcsity Gabriella ötletgazda.

 

 

Az ugróiskola megvalósulását támogatta Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Széchenyivárosért Egyesület.

A csütörtöki ünnepélyes avatón a Lánchíd Iskola mazsorettesei és tornászai a látványos bemutatójuk után egyből ki is próbálták az ugróiskolát.

 

 

Tetszett a cikk?

 

Ajánlj másnak is bennünket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utoljára frissítve: csütörtök, 17 június 2021 16:39
Értékelés:
(7 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449