TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Ma újra Hírös Szabadegyetem: „Mitől lesz jó egy ország megítélése? Országmárka rangsorok a Covid-19 idején”

09
2021 jún.

Ma újra Hírös Szabadegyetem: „Mitől lesz jó egy ország megítélése? Országmárka rangsorok a Covid-19 idején”

Image by blizniak from Pixabay Image by blizniak from Pixabay

 

Ismét várja kíváncsi hallgatóit a a Hírös Szabadegyetemen, mely sokrétű, hasznos, modern tudással vértezi fel hallgatóit, ráadásul ingyen. A szervezők elsősorban az idősödő kecskemétieket és környékbelieket igyekeznek az előadássorozattal naprakész, praktikus tudással elhalmozni, érdekes, közérthető formában, ám nem titkolt céljuk generációk közti interakciók gerjesztése, így gyakorlatilag a szabadegyetem ajtaja nyitva áll a fiatalok előtt is. Az előadássorozatot a Neumann János Egyetem Kecskemét Megyei Jogú Várossal együttműködésben folytatja. A sorozat Dr. Papp-Váry Árpád közgazdász (NJE Geostratégiai Központ): „Mitől lesz jó egy ország megítélése? Országmárka rangsorok a Covid-19 idején” című előadásával folytatódik a Hírös Szabadegyetem!

 

 

 

Az országmárka-építés napjaink marketingtudományának egyik legaktuálisabb, legfontosabb és  legizgalmasabb területe, még ha a kifejezéstől sokan idegenkednek is. 

Az előadó, dr. Papp-Váry Árpád igazi szakértője a témának, két könyvet is jegyez a témában.

Az Országmárkázás – Versenyképes identitás és imázs teremtése definiálta az országmárkázás céljait, bemutatta alapvető modelljeit, és megalkotott egy lehetséges rendszert, miközben a tevékenység korlátait sem hallgatta el.

Az Országmárka-építés viszont már néhány kiemelt elemre fókuszál. Először is a márkanevet, az országnevet, majd az arculati megjelenést és kommunikációs eszközök és ezek fontosságát taglalja. Nem utolsósorban a szerző összegyűjtötte, hogy Magyarország milyen szlogenekkel élt az elmúlt évtizedekben, milyen kampányokkal népszerűsítették hazánkat, és kiderül az is, hogy miért pont WOW Hungary a jelenlegi jelmondat.

 

Az előadás a járványügyi helyzetre való tekintettel online formában valósul meg.

Az előadásra 2021. június 9-én, 17:00 órakor kerül sor.

Az esemény itt érhető el online.

 

Tetszett a cikk?

 

Ajánlj másnak is bennünket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utoljára frissítve: szerda, 09 június 2021 09:23
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449