TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Stílusos és örömteli őszre hangol a Fashion Reggeli most szombaton, a Panoráma Teraszon

23
2021 aug.

Stílusos és örömteli őszre hangol a Fashion Reggeli most szombaton, a Panoráma Teraszon

 

Szeptember elseje legalább olyan misztikus dátum, mint az év első napja: az újrakezdésre asszociálunk róla. Általában ilyenkor mindenki tele van új tervekkel azután, hogy nyáron pihent és töltődött. Inspirációt bőven kapunk most ehhez az időszakhoz a Fashion reggelin: a Malom Központ Panoráma Teraszán ismét egy klassz, csajos szombat délelőttre van kilátásunk. Az elmaradhatatlan stílustippek és a legfrissebb divat mellett az élhető életről is szó lesz a város közkedvelt női eseményén. A finom falatok, a remek panoráma és a kellemes társaság már csak hab a tortán.

 



Fashion reggeli #backtoschool #backtowork


Időpont: 2021. augusztus 28., szombat, 9.30

Helyszín: Malom Panoráma Terasz

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztráció: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A létszám limitált, ne maradj le róla!

 

 

Vegánnak lenni vagány!


Sokat hallottál már a vegán életmódról, de nem tudod pontosan mi az? Sebők-Vakulya Gizella, a Ramadasa Yoga, Ayurveda & Medical Fitness megálmodója vegán tapasztalatait osztja meg szombaton. Három évvel ezelőtt vágott bele a vegánságba, de előtte már majdnem egy évtizede vegetáriánusként étkezett. Náluk az egész családot növényi üzemanyag hajtja: férje és kislánya, Luca is lelkes vegán.

 

 

Ezek lesznek az ősz legnagyobb smink trendjei!


Érdekelnek az őszi sminktrendek? Nem tudod, hogy sminkeld magad a munkában? A Fashion Reggelin egy igazi nagyágyú segít eligazodni a sminkek világában:  Sárkány Márti, a Douglas Parfüméria Magyarország vezető sminkmestere ad tippeket ahhoz, hogy igazán szépnek és Nőnek érezd magad, bárhol, bármikor!

 

 

Ne hagyd, hogy a szeptemberi mókuskerék bedaráljon!


Téged is félelemmel tölt el, hogy a nyári életörömök után újra gőzerővel száguldunk a munka és iskolakezdés feladatoktól hemzsegő őszi időszakába? Ha a mókuskerékben teperés helyett élhető életet szeretnél, jól jönnek majd Száraz Zsófia időmenedzsment tippjei: hogyan legyen újra rendszer az életünkben? Mire jusson idő?! Mindenre kell, hogy idő jusson? Hogyan tudok a mindennapokban töltődni?

 

A legstílusosabb hölgyvendég most is ajándékban részesül!


Minden Fashion Reggelin díjazzák a legstílusosabb résztvevőt, akinek értékes meglepetés a jutalma.
 

Ha a meghívott vendégek már kivesézték az aktuális témákat, indulhat a nyári élmények megosztása a rég nem látott ismerősökkel, vagy csak élvezd a kecskeméti panorámát és lazulj el! Közben a reggeli falatokról és a hűsítő limonádéról továbbra is a Panoráma Terasz gondoskodik.

Ne feledd: rendezvény ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött! Részvételi szándékodat jelezd mihamarabb a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen!

Természetesen a szervezők ügyelnek a biztonságunkra, ezért a rendezvény létszáma limitált, és az aktuális jogszabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

Utoljára frissítve: hétfő, 23 augusztus 2021 19:09
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449