TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Megszálltuk a könyvtár lépcsőjét a Trendalelke Könyves Villámcsődülettel

19
2019 jún.

Megszálltuk a könyvtár lépcsőjét a Trendalelke Könyves Villámcsődülettel

 

Sivatagi hőségtől izzott Kecskemét múlt pénteken, a belvárosban egymást érték a ballagások és az esküvők, mégis sokan döntöttek úgy, hogy velünk együtt kitelepülnek a Katona József Könyvtár lépcsőjére és közösen hirdetjük: Olvasni jó!

 

 

 

A 90. Ünnepi Könyvhét és Könyvvásár Kecskeméten eseménysorozatához csatlakoztunk egy villámcsődület erejéig, így aki nem hozott otthonról könyvet, máris több ezer lapozgatnivaló közül szemezgethetett. Bizton állítjuk, szinte mindenki legalább plusz egy könyvvel tért haza, mint amennyivel érkezett.

 

 

Péteri Juditnak és a Kóborló Antikváriumnak hála a Trendalelke Könyves Villámcsődület résztvevői kedvükre böngészhettek egy nagy bőrönd ingyenesen elvihető könyv közül is.

 

 

Ha jól láttuk, legifjabb flashmobozó tagunk alig néhány hónaposan forgatott a kezében egy képeskönyvet, de ovisok, kisiskolások és tinik éppúgy vegyültek a felnőttek közé.

 

 

A legprofibbak készültek legyezővel, mások fagyival hűsítették magukat a tikkasztó péntek délutáni kánikulában.

 

 

Volt köztünk, aki már harmadszor olvasott velünk együtt, de megismertünk új kecskeméti könyvmolytársakat is. Mi ígérjük, nem törjük meg az esemény hagyományát! Vajon legközelebb hol csap le a Trendalelke könyves kommandója?

 

Galéria:

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 03 szeptember 2021 12:45
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449