TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Életpálya \ Énmárka ötven év felett? Igen! - Folytatódik a Második karrier című előadássorozat a CédrusNetnél

22
2021 jún.

Énmárka ötven év felett? Igen! - Folytatódik a Második karrier című előadássorozat a CédrusNetnél

 

Minek nekem énmárka? Az nem csak celebnek való? Ilyen és ehhez hasonló tévhitek nyomába eredhetnek a CédrusNet Kecskemét és Második karrier sorozat jóvoltából azok az 50 év feletti kecskemétiek, akik jobban szeretnének érvényesülni akár a munkájukban, akár a hétköznapokban, esetleg épp karrierváltáson gondolkodnak vagy állást keresnek. Az előadó Pajkó Andrea vállalkozásfejlesztési szakember lesz.



Én-márka, avagy mit mondanak rólad, ha kimész a szobából

2021. június 24., csütörtök, 18.00

CédrusNet Kecskemét, Kecskemét, Kápolna u. 24.

Az előadás helyszíne jó idő esetén a CédrusNet Kecskemét iroda udvara (Kápolna u. 24.), rossz idő esetén ugyanitt zárt teremben lesz megtartva az esemény.

Az előadáson való részvétel ingyenes, de csak az aktuális járványügyi szabályozásokat betartva lehetséges.

 

Ki lesz az előadó?

Pajkó Andrea papírforma szerint turisztikai, marketing-reklám és  vállalkozásfejlesztési közgazdász. A vállalkozónői reggeli részvevői szerint lelkesítőnő. A vállalkozónői kerekasztalnak támogató mentor. Másoknak a kecskeméti életérzést boncolgató médiamunkás.  Van, akinek két lábon járó ötletgyár. A CédrusNet csütörtöki eseményén pedig az énmárka világába kalauzol el bennünket.

Mire számíthatsz, ha eljössz?

Sok gyakorlatias példával fűszerezett előadásra, ami végre eloszlatja a tévhiteket a személyes márkával kapcsolatban. Az 1 órás előadás után végre megfeledkezhetsz az énmárkához fűződő ellenérzéseidről, kételyeidről. Nagy valószínűséggel a rendezvény végén erős késztetést érzel majd, hogy a saját énmárkádat is egyenesbe hozd.

Dolgoznál még az énmárkádon?

Ha szakértő támogatásra vágysz a személyes márkád rendbetételéhez, akkor várunk szeretettel a június 30-ai énmárka workshopon Pajkó Andrea vezetésével.

A készségfejlesztő kiscsoportos foglalkozáson a résztvevők egyénre szabott márkájával foglalkozunk majd.

A workshopra a jelentkezés az előadást követően nyílik meg.

 

További információ:

  • Kapcsolattartó: Tapodi-Szabó Annamária
  • Telefon: 06 70 798 3522
  • E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Tetszett a cikk?

 

Ajánlj másnak is bennünket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Utoljára frissítve: kedd, 22 június 2021 18:31
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449