TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Újraszíneznéd az életedet? A Nőnek lenni jó konferencián remekül inspirálódhatsz!

24
2021 aug.

Újraszíneznéd az életedet? A Nőnek lenni jó konferencián remekül inspirálódhatsz!

Újraszíneznéd az életedet? A Nőnek lenni jó konferencián remekül inspirálódhatsz! Fotó: Petróczi Réka


Közeleg az év egyik legjobban várt női eseménye Kecskeméten! Az szeptember 2-ai Nőnek lenni jó! Konferencián tizenkettedik alkalommal inspirálódhatunk neves előadók történeteiből. A konferencia címe: “Színezd újra!" - nyolc előadó nyolcféle szemszögből járja körül a témát, tabuk és púder nélkül. A szervező Álomjövő, azaz Csatos Erika és Csatos János most is igazi élménycsomaggal készülnek. Kiállítók sora várja meglepetésekkel a hölgyeket (és urakat),a szünetekben zamatos kávéval, majd a nap végén állófogadással kedveskednek a szervezők a résztvevőknek.



A 12. Nőnek lenni jó konferencia - Színezd újra

 

2021. szeptember 2., csütörtök, 13.00-19.00

Új helyszín! Four Points By Sheraton Kecskemét, Izsáki út 6.

Regisztráció és jegyvásárlás

 

Program

 

 

KHK -Kende-Hoffher Krisztina

A sikertől az elégedettségig

Krisztina évek óta ott található a Forbes Magyarország Legbefolyásosabb magyar nők listáján! A sztárok menedzsere azonban ma már motivációs előadóként is hazánk első számú kedvencei között van. Ezrek kezdik hétfőnként a hetüket élő Hétindítójával. A KHK_TMC instaoldalát lassan 25 ezren követik. Az Akard jobban, mint amennyire félsz tőle zárt FB csoportjában a hétköznapi embereket támogatja praktikus tanácsaival

 

 



Zubor Rozi - IgenAnya - Évamagazin.hu főszerkesztője

Miért éppen IGEN?

Rozi 3 gyermek és 2 podcast anyukája, feleség, barátnő és közben egy nő, aki olykor csak azért kel fel hajnali 4-kor, hogy csendben, nyugiban, egy bögre forró kávé társaságában mondhasson IGEN-t egy jó könyvre.” Miért mondok igent akkor, amikor az egész világ a NEM-et tanulja? Sokszor a terveink gátolnak meg minket álmaink elérésében. Aztán jön egy váratlan fuvallat és összeomlik a kártyavár.De mi van, ha ez nem véletlen? Ha szándékosan kell újragondolva újjáépítenünk? IGEN-t mondva valami másra, valami újra" - vallja Rozi.

 

 

Holló Klára - a St. Andrea Nő&BOR Klub megalapítója

Színezd újra!

Egy ízig-vérig nő, 3 gyermek édesanyja, nagy csapatjátékos és maratonfutó, egy nagybetűs közösségépítő! Maratonfutásra készülve ötlött fel Kláriban egy női rendezvénysorozat gondolata: szóljon ez a minőségi együttlétről, izgalmas élő témákról, no és finom ételekről, borokról. A gondolatot azonnal tett követte, és ma már több mint 5 éves a St. Andrea Restaurant keretei között működő NŐ&BOR klub. Az idők során túlnőtte magát az eredeti elképzelések szerinti klub: igazi lüktető,élő női közösséggé vált.

 



Szabó Dalma - a Curvy me márka megálmodója, a test pozitivitás nagykövete

Csak akkor veszíthetek, ha nem próbálom meg!

Ez a fiatal hölgy aztán nem ijed meg a saját árnyékától! Egy éve döntött úgy, hogy nem halogatja többé az álmait és jól fizető állását sutba dobva, elindította stílustanácsadói karrierjét és új ruhamárkáját. Mit mondjunk, bizony alaposan újra színezte ezzel az életét! “A stílus nem kiváltság, a stílus mindenkié” - így hangzik Dalma filozófiája.

 


Bak Zsuzsanna - Príma díjas író, forgatókönyvíró és rendező

Az élet a legjobb forgatókönyvíró

Konferenciánkon találkozott Sümeghy Claudiával és rajta keresztül a rendező, Topolánszky Tamás Yvánnal. Mindhármójuk első nagyjátékfilmje, a Curtiz, az „A” listás Montreáli Filmfesztivál fődíját hozta el 2019-ben, és több külföldi elismerés után három Magyar Filmdíjat is bezsebelt. Ez az alkotás jelenleg a Netfix világforgalmazásban áll. A Curtiz sikere meghozta a további lehetőségeket. Első rendezése, a Rend a lelke című dokumentumfilm elnyerte Olaszországban a Grand Prix-t a világ legnagyobb vallási filmfesztiválján, az Astra Filmfesztiválon pedig legjobb Európai Dokumentumfilm jelölést kapott.

 

 



Tóth Diána - farmer lánya, 2019-ben az Év Agrárembere volt

Lehet ezt másképpen is csinálni! Nem kell hozzá más, csak Te!

Dia, a “Farmer lánya”, aki az Év Agrárembere volt 2019-ben. Akkora tulipánosa van, hogy sok százunk vázáját megtöltötte tavasszal, de kipróbálhatjuk nála az élmény-traktorozást, kombájnozást is. Örök újító, távlatokban gondolkodó, hihetetlen energiákkal megáldott ifjú hölgy. Az a fajta fiatal, akire gondolva elszállnak a kételyeim a jövőnkkel kapcsolatban.

 

 

Tomek Noémi - coach, motivációs tréner

Cseréld le a szemüveged!

“Vagyok, aki vagyok. Rengeteg címkét aggattam már magamra az éppen betöltött szerepeim, az éppen zajló tanulmányaim, vagy az aktuálisan végzett munkám miatt. Egyik sem vagyok, és mindegyik vagyok. Mesterségem hivatalos címere: coach, mestertréner, motivációs előadó, ThetaHealing mester instruktor. Hiszem, tudom és tapasztalom, hogy életünk minden mozzanata fontos alkotóeleme a nagy puzzle-nek. 47 éve rakosgatom egymáshoz a saját kirakósom darabkáit, és egyre szebb, jobb, teljesebb a kép, amit látok önmagamból és a világból. Nincs általános receptem, de meg tudom mutatni, hogyan találhatja meg mindenki saját maga legjobb verzióját - ígéri Noémi.

 

 



Buday-Kollárik Tímea - a Lime Creative Rendezvényügynökség és a Menedzserszövetség ügyvezetője, a Csudibogár Club alapítója

Hogyan éljük meg pozitívan a változásokat - avagy a rugalmasság és az elfogadás értéke napjainkban

Nehéz Timinél hitelesebb embert találni, ha arról szeretnénk hallani, hogyan éljük meg pozitívan a változásokat és milyen hihetetlen értéke van napjainkban a rugalmasságnak és az elfogadásnak. Prémium rendezvények, nagyszabású nemzetközi konferenciák, díjátadó és jótékonysági gálák szervezésével foglalkozik rendezvényszervező cége, a Lime Creative Kft. keretein belül Magyarországon és Ausztriában. 5 éve a Menedzserszövetség ügyvezetőjeként hoz friss lendületet a Szövetség életébe. 2019 nyarán pedig érintett anyukaként, 15 éves fiával közösen elindította saját jótékonysági programját, a Csudibogár Clubot, mely a magasan funkcionáló autizmussal élő gyerekek, fiatalok részére nyújt találkozási, ismerkedési és szórakozási lehetőséget.


Befeketés a jövőbe!

Részvételeddel ismét jó ügyet támogatsz!

A Nőnek lenni jó konferencia bevételéből 200 000 forinttal támogatja az Álomjövő Kft. a hátrányos helyzetű kecskeméti gyerekek iskolakezdését, a Varázstáska jótékonysági tanszergyűjtés keretében!


Minden gyerek imád a színes tollak, menő füzetek és dizájnos füzetcímkék és kreatív eszközök között válogatni, amik megédesítik az iskolába járást. De nincs ez így minden családban! Sok kecskeméti szülő számára inkább félelem társul az iskolakezdéshez, és óriási dilemma, hogy vajon hogyan tudják útnak indítani szeptemberben a gyermekeket. Ha esetleg a rezsi- vagy albérlet kifizetése élvez elsőbbséget, akkor bizony a gyermeki örömöt szégyenérzet váltja fel a hiányzó felszerelések miatt.


Tudjátok jól, hogy nem tudjuk észrevenni az élet igazságtalanságait, főleg ha gyermekekről és nőkről van szó. A Nőnek lenni jó konferencia bevételéből számos jó ügyet támogattunk már, mindeddig összesen 7 millió forint értékben. Küldetésünknek érezzük, hogy könnycseppek és félelem helyett idén minden kecskeméti gyerkőc örömmel és egyenlő esélyekkel induljon iskolába szeptember 1-jén.

 


Biztosítsd a helyed mihamarabb!

Jegyár: 12 500 Ft

A regisztrációt követően díjbekérő érkezik a megadott e-mail címre, amely tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. Ne feledd, a részvétel feltétele a regisztráció mellett a részvételi díj beérkezése. Erre 3 nap áll rendelkezésedre, ennek elteltével a regisztrációdat a rendszer törli.

Regisztráció és jegyvásárlás

A konferencia Facebook oldalának követésével értesülhetsz a friss információkról, kulisszatitkokról.

 

Általános információk:

  • Csatos Erika
  • Főszervező
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +36704586173


Számlázással, fizetéssel kapcsolatos információk:

  • Csatos János
  • Alszervező
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +36704585858

 

Utoljára frissítve: kedd, 24 augusztus 2021 18:00
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449