TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Vajon mikor nyit ki a Kecskeméti Nemzeti? Tippjátékot indított a színház

27
2021 jan.

Vajon mikor nyit ki a Kecskeméti Nemzeti? Tippjátékot indított a színház

 

Ha fel kellene sorolnunk öt dolgot, mi hiányzik a legjobban a vírus általi bezárások óta, a színházi előadás biztosan közte lenne. A kulturális szórakozás híveiként tűkön ülve várjuk, hogy kinyissanak a kedvenc kecskeméti helyeink: hogy beüljünk barátokkal egy művészfilmre az Otthon Moziba, izgatottan várjuk, milyen érdekes kiállítással rukkol elő például a Cifrapalota vagy a Bozsó Gyűjtemény, de a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban a folyamatosan készülő új előadásokra is kíváncsiak vagyunk. Sokszor játszunk el a gondolattal, vajon mikor adódik ezekre lehetőségünk. Most pont ezt kell megtippelni a kecskeméti teátrum nyereményjátékán!

 

Mikor lesz az első nagyszínházi előadás a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban, az újranyitást követően?

Küldd el tipped elérhetőségeiddel együtt 2021. február 28-ig postán (6000 Kecskemét, Katona József tér 5. „KÉK POSTALÁDA”), vagy vidd el személyesen, és dobd be a jegypénztárnál elhelyezett kék postaládába!

Az a személy nyer, aki a Színházhoz postán vagy személyesen eljuttatott tippjében pontosan eltalálja, hogy mely napon és hány órakor lesz az első nagyszínházi előadás az újranyitást követően. Amennyiben egy játékos sem találja el a megfelelő időpontot, az időponthoz legközelebbi tippet veszi a Színház figyelembe. Ha két vagy több játékos eltalálja az időpontot, mindegyik helyesen tippelő személyt jutalmazza a Színház.

Nyeremény: a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház által összeállított ajándékcsomag.

Egy személy egy tippet küldhet be. Amennyiben egy személy több tippet ad meg, őt a Színház kizárja a játékból.

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház társulata a korlátozásokhoz igazodva is lendületesen dolgozik. Jelenleg az ötödik olyan előadás készül, amelyet az újranyitást követően újdonságként láthatnak a nézők.

A Nyereményjátékban való részvétel feltételei itt olvashatók.

 

 

Ajánlj másnak is bennünket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értékelés:
(4 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449