TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Inspiráló könyv, stresszűző bor és remek stílus, ilyen az őszi megújulás a kecskeméti Fashion Reggelivel!

17
2021 szept.

Inspiráló könyv, stresszűző bor és remek stílus, ilyen az őszi megújulás a kecskeméti Fashion Reggelivel!

 

Őszi inspirációban nem lesz hiány a Fashion Reggelin! Bár napközben még örülhetünk az indiánnyár melengető napsugarainak, a reggelek és az esték visszavonhatatlanul jelzik az ősz beköszöntét. Esős időben te is szívesen bekuckózol egy jó könyvvel a kedvenc olvasósarkodba? Ha szívesen éled át mások regényes életét, akkor a szeptember 25-ei eseményen ott a helyed! A nyári sikerlisták egyik szereplője, Szűcs Péter dedikálja majd a Dharma című könyvét. A divat és stílus útvesztőiben könnyű elveszni, ha épp új stílusra vagy gardróbfrissítésre vágysz. A Fashion Reggelin Csernus-Farkas Ágota stylist és Sárkány Márti, a Douglas Parfüméria Magyarország vezető sminkmestere ad inspirációt és útmutatást, hogy a csábító őszi trendekből megtaláld azt, ami igazán passzol hozzád. Emellett még sok meglepetés is vár rád, ha ott leszel ezen az abszolút nőiesre hangolt programon.

 

 

 

 

Fashion reggeli #olvasnimenő #őszitrendek

 

Időpont: 2021. szeptember 25., 9.30

Helyszín: Malom Központ, Malom Mozi

Kövesd az esemény friss híreit itt.

Regisztráció a rendezvényre a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

 

 

 

 

Formába hoznád az őszi ruhatáradat?

Csernus – Farkas Ágota stylist segítségével igazán sokféle szempontból  szemrevételezhetjük az aktuális őszi divatot:

  • Milyen darabok lesznek divatosak ezen az ősszel?
  • Mi jellemzi az aktuális színtrendeket?
  • Milyen minták és fazonok uralják a szezont?

Ágota nemcsak stylistként, hanem színtanácsadóként is remek tanácsokkal szolgál, hogy mely színek hatnak rád üdítően, amivel fiatalabbnak, frissebbnek érezheted magad a közelükben.

 

 

 


Ezek lesznek az ősz legnagyobb smink trendjei!


Érdekelnek az őszi sminktrendek? Nem tudod, hogy sminkeld magad a munkában vagy egy esti programra? A Fashion Reggelin egy igazi nagyágyú segít eligazodni a sminkek világában:  Sárkány Márti, a Douglas Parfüméria Magyarország vezető sminkmestere ad tippeket ahhoz, hogy igazán szépnek és Nőnek érezd magad, bárhol, bármikor!

 

 

 

Bestseller szerző a Fashion Reggelin!

 

Szűcs Péter nehezen kategorizálható személyiség, talán ez könyve sikerének titka. Péter író, újságíró, világutazó blogger. Újságírói pályafutását a Magyar Rádiónál kezdte, benne volt a magyar Marie Claire magazin alapító csapatában, majd több évig az InStyle magazin főszerkesztőjeként dolgozott. 2016 óta független alkotó, világutazó. Útleírásai a Peter's Planet oldalakon olvashatók, a világjárásai során készült fotóit rendszeresen mutatja be kiállításokon. A Dharma az első regénye, amely 2021 nyarán a Libri gondozásában jelent meg, és egyből a sikerlistákra pozícionálta magát.

 

A Dharma érzelmekben gazdag, magával ragadó regény, amelyben olyan, valóban megtörtént személyes drámák és történetek elevenednek meg, amelyeket a szerző utazásai során vagy saját személyes családi örökségeként ismert meg.

Szűcs Péter sodró regényfolyamának forrásvidéke a II. világháború traumájából éppen csak magához tért Biharnagybajom. Az ötvenes évek közepén itt kapja meg katonai behívóját Kamuti István, akit a messzi fővárosba vezényelnek. Az egyszerű paraszti sorból indult fiú kalandos utazásának azonban csak első állomása Budapest: a sors hamarosan egészen az óceánon túlra repíti, hogy az otthoniakat maga mögött hagyva New Yorkban, majd pedig Rio de Janeiróban keresse a boldogulást és a szerelmet.

Tamás és Andrea általános iskolásként a szocialista Magyarország utolsó óráiban szeretnek egymásba, hogy aztán együtt éljék meg a rendszerváltozás első évtizedeit, annak minden kihívásával és kudarcával. Tamás hiába menő reklámszakember, élete és Andreával való kapcsolata mégis válságba kerül, amivel Párizsban szembesülnek. Ezután Tamás Marokkóból indulva Iránon át szinte az egész világot beutazza, hogy választ találjon a kérdéseire.

Léna önfeledten éli az y generációs fiatalok látszólag gondtalan életét, és elismert táncművészként dolgozik. Egy születésnapi ajándék kapcsán azonban minden, amit önmagáról tudni vélt, megkérdőjeleződik számára.


Léteznek véletlenek? Valóban olyan kiszámíthatatlan a sors, mint gondolnánk? És vajon milyen misztikus kapcsok fonják össze István, Tamás és Léna életét? A válaszokért egészen Indiáig, pontosabban a világ legszentebb folyójának, a Gangesznek a partjáig kell utaznunk.


Szűcs Péter könyve elérhető 3. emeleti Malom Libri Könyváruházban! Még nem késő beszerezni és kiolvasni, hiszen szombaton dedikálja Nektek az író a Fashion Reggelin.

 

 

Tovább is van még!

 

Kövesd az esemény friss híreit itt, és megtudhatod, kik lesznek még a Fashion Reggeli neves vendégei, és milyen meglepetéseket tartogatnak a szervezők.

 

 


A legstílusosabb hölgyvendég most is ajándékban részesül!


Az izgalmas beszélgetéseken túl másért is megéri jelen lenni: minden Fashion Reggelin díjazzák a legstílusosabb résztvevőt, akinek értékes meglepetés a jutalma.
 

 

 

Ne feledd!

A rendezvény ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött!

Részvételi szándékodat jelezd mihamarabb a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen!

Természetesen a szervezők ügyelnek a biztonságunkra, ezért a rendezvény létszáma limitált, és az aktuális jogszabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

Utoljára frissítve: péntek, 17 szeptember 2021 14:16
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449