TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Kecskeméten is szerelemlakatolhatunk most már!

06
2021 febr.

Kecskeméten is szerelemlakatolhatunk most már!

 

Nem kell Párizsba vagy Pécsre utaznunk, ha szerelmünknek egy tenyérnyi fémdarabbal állítanánk emléket. Immár Kecskeméten is romantikázhatunk szerelemlakattal. A Házasság Hete alkalmából a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház kedveskedik zarándokhellyel  a pároknak. Bár Párizsban a Szajna, Velencében a tenger őrzi a lakatokat nyitó kulcsokat, szerényebb természeti adottságú városunk nem ejtette kétségbe a színház marketingeseit.

 

Cukiság kimaxolva a kecskeméti szerelemlakat kerítésnél




A jegypénztár mellett található kapura lakatolt szerelmi zálogunk kulcsa a színházfelújítás időkapszulájába kerül, ha bedobjuk a kihelyezett kék postaládába 2021. február 14-ig.

Még több romantikus programot szeretnél?

Irány a Házasság Hete!
2021. február 7-14.
Még több program itt!

A hazai szerelemlakat-rekorder

Hazánkban  több város is elhíresül a szerelemlakatjairól, de talán Pécs viszi a prímet. a Szerelmesek lakatjai százával lógnak a Janus Pannonius utca egy beugrójának vaskerítésén, de a Dzsámi korlátjánál egy újabb szerelmes zarándokhely is várja a párokat.

Gondoltad volna, hogy a  spanyol trónörökös pár, Felipe de Bourbón spanyol trónörökös és felesége Letizia Ortiz Rocasolano hercegnő szerelemlakatját is megtalálod Pécsen?

A bűnös lakatok...

 

Párizs nem bírja már a szerelem súlyát

A párizsi Le Pont Des Arts gyalogoshíd korlátját ezrével díszítették a szerelmi emlékek, komoly turista látványossággá is vált, egészen addig, amíg a lakatok súlyától le nem szakadt egy része, nem  kis bosszúságot okozva a városvezetésnek. A polgármester a helyreállítás után betiltotta a szerelemlakatozást az ominózus hídon, de a szerelem nem ismer határokat, azóta újabb és újabb helyeket hódítanak meg a szerelemlakatok a francia fővárosban.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szombat, 06 február 2021 14:05
Értékelés:
(6 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449