TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Virágba borítottuk nektek a kecskeméti főteret!

08
2017 márc.

Virágba borítottuk nektek a kecskeméti főteret!


Nőnap alkalmából egy igazán szerethető és látványos megmozdulással tisztelegtünk a hölgyek előtt. Még februárban rábeszéltük Ildót, a Magnolia Decor megálmodóját (na jó, a rábeszélés túlzás, kb. 10 másodperc alatt beadta a derekát), hogy csináljunk egy kreatív nőnapi akciót Kecskeméten.

 

Nagyüzem a Magnolia műhelyben - elkelt a segítő kéz


Ildó anyukájával és húgával megtámogatva napokon át gyártotta a mandala virágokat. El is készült 100 darab, 8 különféle színben. Hétfőn a Trendalelke Magazinban közzhírré tettük az akciót, hogy készülhessetek a nőnapi virágvadászatra. Soha ennyi szivecskés hozzászólást nem kaptunk még tőletek!

Ma délelőtt hevesen dobogó szívvel és 100 virágot tartalmazó kis kosárral vágtunk bele a főtéri kalandunkba Ildóval! És milyen jól tettük, hogy megszerveztük ezt a kezdeményezést! Konkrétan felért egy boldogság terápiával!

 

Orsit is megleptükBár voltak, akik furcsán néztek ránk, mi mégis szorgosan kerestük a legtutibb helyeket a bájos papír virágoknak. Időnként egy-egy érdeklődő járókelőnek is elmeséltük a sztorit, de a Teka előtt körvonalazódó dugóban is figyeltek bennünket az autósok, amikor Ildó a zsinagóga előtt térdepelve próbált éppen művészi fotót kreálni a virág és az épület együtteséről. A kíváncsi tekinteteket virággal jutalmaztuk.

 

Kreatív helyeket is találtunk... :)Közben azért volt bennünk némi félelem, hogy mi lesz, ha még az augusztusi Hírös Héten is fogunk találni a virágokból... Nos, az aggódalmunkat gyorsan megcáfolta a valóság és a járókelők nyitottsága. Hihetetlenül gyorsan tűntek el a nőnapi meglepetéseink a főtérről, ettől aztán fülig ért a szánk...

 

A kaposvári virágvadász :)


A "sikertől" megrészegülten nevetgélve kerestünk helyet a megmaradt pár virágnak, amikor belefutottunk egy fiatalemberbe, aki 5 papír virágot gyűjtött már be. Mint megtudtuk tőle, elsős, kaposvári színművész osztályukkal épp Kecskeméten próbálnak, és a kolléganőit, illetve a barátnőjét fogja meglepni a virágokkal. A facebook üzenet tanulsága szerint a lánycsapat nagyon örült a virágoknak, a százból hét darab hozzájuk került.

 

A kaposvári lányoktól kaptuk a fotót, most már ők is tudják, hogy Kecskemét klassz hely! ;)

 

Akik megmászták a 0 km követ a virágokértAkkor is vigyorogtunk, amikor a szél olyan szófoszlányokat sodort felénk, hogy " jajj, olvastam a Trendalelkén, és ezeket el lehet vinni".

Sokak arcára csaltunk ma mosolyt, többen kifejezték hálájukat az akciónkért, szóval mi most nagyon elégedettek és boldogok vagyunk!

Külön köszönet Ildónak - Magnolia a facebookon, hogy az első hívó szóra velünk tartott, és időt, energiát nem sajnálva ilyen csodálatos alkotásokat készített.

Boldog nőnapot Kecskemét! Jövőre újrázzunk?

 

Megtaláltad? Küldj egy fotót!

Ha megtaláltad az egyik virágot, vagy kaptál egyet, készíts egy szelfit a virággal, a megajándékozóddal, és töltsd fel a Magnolia fb oldalára, hogy együtt örüljünk!

 

Nőnapi akciónk képekben

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 08 március 2017 19:55
Értékelés:
(6 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449