TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Elevenítsétek fel a szívmelengető családi történeteket régi fotóalbumokkal, és pályázzatok vele!

01
2021 okt.

Elevenítsétek fel a szívmelengető családi történeteket régi fotóalbumokkal, és pályázzatok vele!

Elevenítsétek fel a szívmelengető családi történeteket régi fotóalbumokkal, és pályázzatok vele! Fotó: Fortepan / Lissák Tivadar

 

Akár megható vagy vicces, de mindenképpen kár lenne, ha a feledés homályába vesznének azok a történetek, amik formálták a nagyszülők életét, a család sorsát. Egy remek pályázat nyújt esélyt arra, hogy az unokák és a nagyszülők generációja közelebb kerüljön egymáshoz a családi legendárium által. Nem kell hozzá más, csak egy pár régi fotóalbum, és máris olyan világ tárul fel az általános vagy középiskolás korú unokák előtt, amit csak tankönyvekből vagy még abból sem ismerhetnek. Amik továbbélnek a fejünkben és szívünkben akkor is, ha a nagyszülők már nem lesznek velünk. A Kamera Família 2. – Mesélő fényképalbum néven „a család” témában kreatív alkotói pályázatot hirdet a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház a megye általános és középiskolás diákjai részére.

 




Figyelj! Kérdezz! Írj róla! Küldd el!


Azt kérik a fiataloktól, vessék papírra a nagyszüleiktől hallott történeteket, amelyeket a családi fényképalbumok fellapozgatásakor hallanak.

A régi korokat idéző fényképek szkennelt változatát, és a hozzájuk fűződő írásokat a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház e-mail (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) címére várják.


Beküldési határidő: 2021. október 11.


A pályázatra beérkezett fogalmazásokat zsűri bírálja el. A legjobbnak ítélt írások alkotói értékes díjakban részesülnek. A nyeremények között szerepel élménypark és élményfürdő belépő, valamint különféle összegű kultúra utalványok, társasjáték.


További információ és jelentkezési adatlapaz Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36 20 332 3850-es és a +36 20 310 1850-es telefonszámokon kérhető.


A programot a kecskeméti Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház valósítja meg Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter, a Miniszterelnökség támogatásával.


Tetszett, amit olvastál?

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: hétfő, 04 október 2021 11:24
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449